Началото на романа ви може да е бурно, любовта да

...
Началото на романа ви може да е бурно, любовта да
Коментари Харесай

Това са най-перфектните двойки на зодиака

Началото на романа ви може да е бурно, любовта да е сантиментална, само че кой ли знае какъв брой дълго ще продължи всичко, с изключение на звездите. Загледайте се в хороскопа, с цел да разберете кои двойки имат огромни шансове за дълги и постоянни връзки.

Овен и Близнаци

Силният вятър раздухва пламъците до небето и огнените искри летят, носени от въздушните потоци. Въздухът и Огънят – двете стихии, които ръководят Близнаците и Овена, неистово се нуждаят една от друга. Също както и сътрудниците, родени под тези знаци. При това тяхната взаимна двигателна сила не е единствено на физическо, само че и на интелектуално равнище. Такива двойки са обединени от вродения си оптимизъм, любовта към живота и удоволствията, които предлага той. Какво още им е нужно, с цел да се обичат един различен и дружно да се радват на всеки нов ден?

Стрелец и Лъв

Какви връзки могат да се получат сред два огнени знака? Разбира се, доста горещи. И Лъвът, и Стрелецът са надарени със мощен темперамент и податливост към съревнование. Логично е да предположите, че ще се съревновават между тях и двойката ще бъде в непрекъсната конкуренция. Така и вероятно би се получило, стига да не става въпрос за същинска обич. Една ярка и буйна натура е добре, само че две ще изградят идеалния съюз. Ако решат да бъдат дружно, ще дадат началото на извънредно сполучлив план. В подобен случай всички техни триумфи и достижения ще се умножават по две.

Везни и Овен

Представителите и на двете зодии са надарени с необикновен гений да поддържат връзка. Те имат страховит сексапил и излъчването им е способно да увлече мнозина. По-важното обаче е, че дружно те вършат страховит тим, който ще им разреши елементарно да стигнат до триумфа. Всички, намиращи се към тях, са във екстаз, а какво се случва в тази двойка? Небесната настойничка на Везните е женствената Венера, а мъжественият Марс дефинира характера на родените под знака на Овена. Резултатът е непрекъснато любовно напрежение и продан на полова сила, които трансформират взаимния им живот във безконечен мотор.

Дева и Водолей

На родените под тези знаци звездите са дарили общото предпочитание да преобразяват света и да ръководят бъдещето. Интересното е, че всеки от тях го прави по личния си метод, само че пък по този начин взаимно се допълват. Ако Девата прелестно се оправя с практическите въпроси на живота, Водолеят непроменяемо е подготвен да следва новите трендове и да дава свежи хрумвания. Ако тези гении се обединят, като резултат се получава превъзходен тандем, който постоянно се стреми към съвършенството. И на моменти съумява да го реализира.

Скорпион и Рак

За пристигналите на бял свят под знака на Рака споделят, че в любовта изпитват собственически усеща и се стремят напълно да имат колегата си. Именно тази линия от характера им обаче подхожда на мнителните Скорпиони. Подобни връзки успокояват естествената им недоверчивост и им внушават убеденост, че постоянно ще бъдат мечтани и обичани. От своя страна те пък вършат всичко, с цел да оказват помощ на нерешителните Раци да не потъват в своите черупки. С други думи, в този съюз и двамата сътрудници се усещат в цялостна сигурност.

Козирог и Телец

Земните знаци сплотяват онази могъща и надеждна мощ, която им подарява личната им буря. На хората, които твърдо „ стоят на земята “, им е много по-лесно да се схванат един различен, в сравнение с да изясняват гледната си точка на някой със напълно друг темперамент – да вземем за пример на мечтателите, родени под знаците на стихията на Въздуха. Ако животът ни е дълго странствуване, то сътрудници като Козирога и Телеца са чудесно готови за него и за способни да стигнат надалече дружно.

Риби и Телец

Водата подхранва Земята, а тя от своя страна става дом за живителните потоци. Взаимодействието и съчетанието на стихиите, които ръководят всеки от сътрудниците в тази двойка, основават съвсем идеални условия за дълги и плодотворни връзки. Практичността и възприятието за здрав разсъдък на Телеца прелестно се уравновесяват от дълбоката, прочувствена и мечтателна натура на Рибите. Искате да знаете по какъв начин би изглеждал идеалният съюз сред Ин и Ян? Ето го пред вас.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР