Началото на новата година е моментът, в който най-често решаваме

...
Началото на новата година е моментът, в който най-често решаваме
Коментари Харесай

Най-добрите обувки за бягане

Началото на новата година е моментът, в който най-често решаваме да си сложим нови цели и да си дадем заричане да ги съблюдаваме. Твърде постоянно една от тях се повтаря от година на година - да бъдем по-активни и да спортуваме повече.

Един от лесните способи да го създадем е с джогинг или най-обикновена разходка. Модният уебсайт Mr. Porter споделя кои са най-актуалните модели маратонки, с които да го създадем.

От устойчиви материали

Пластмасови боклуци, събрани от международния океан, и рециклиран полиестер - това са материалите, от които е изработен един от последните модели на Adidas. Подходящи както за тичане на пътечката у дома, по този начин и за парка.

И в сняг, и в лед

Едно от провокациите пред феновете на кросовете е да намерят обувки, които не пропущат влага и мраз, и не се хлъзгат при температури под нулата. Salomon са класици в сферата и зимните им модели употребяват Gore Tex технологията - водоустойчива и дишаща материя.

Шампионски резултати

Още когато се появи през 2010 година, швейцарската компания за спортни обувки ON притегли вниманието с типичната точност, която комбинира опита на професионален спортист и инженерната мисъл на двама негови другари. Тримата стартират да вършат най-хубавите обувки за тичане по личните им думи, а една от известните им сбирки е тази, основана в колаборация с Роджър Федерер.

Класиката

Няма да си кривим душата - като почитатели на бягането считаме, че класическите Nike са ненадминати. Разбира се, марката предлага спортни обувки и за доста други типове спорт или просто за комфортна разходка из квартала. Какво повече може да желаеме?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР