Началото на март е чудесен начин да реорганизирате живота си.

...
Началото на март е чудесен начин да реорганизирате живота си.
Коментари Харесай

Първите 5 дни от март: Съвети за сполука и късмет по дни

Началото на март е превъзходен метод да реорганизирате живота си. Навън миризмата на пролет е към този момент напълно осезаема и тъкмо в този момент е моментът да помислите за раждането на нещо ново и да извършите съществени позитивни промени в живота.  

Да забележим по какъв начин можем да си помогнем за реализирането на най-съкровените фантазии в първите пет дни на март.

Понеделник, 1 март

Спокоен ден, превъзходен миг да продължите започнатото. Подходящ е за рутинни задания, работно място и украса на дома. Проявете допустимо повече креативност, отложете огромните покупки, тъй като вероятността да не се окажат сполучливи е огромна. Също по този начин, пробвайте се да спазвате графика си и да сте в точния момент на всички места. Успех ви чака с всичко, което сътворявате със личните си ръце.

Вторник, 2 март

Късметът през днешния ден е в придобивките. Пазаруването ще бъде прелестно и потребно и най-важното – рационално. Но в случай че се стремите да реализирате нещо значимо и очаквате бързи резултати, през днешния ден не ви е ден за това. Късметът на този ден е обвързван с хубостта. Необходимо е да се докоснете до нея допустимо по-осезаемо – купете си украшение, украсителен предмет или /за мъжете/ подарете на обичаната цветя.

Сряда, 3 март

Благоприятен ден, само че ситуацията на Луната прави душeвността ни нестабилна. Късметът в сряда ще ви се усмихне, в случай че започнете нещо, което отлагате и сте изтикали на назад във времето! Време е за „ беритба “ – безусловно всичко, с което се захванете ще процъфтява. Преценете тъкмо силите си, обаче, защото има риск да не завършите започнатото.

Четвъртък, 4 март

Благоприятен ден за стимулираните и уверените в това, какво желаят от живота хора. Късметът ще ви споходи в областта на новите запознанства. Подходящ миг за започване на нов бизнес, извършения и пътувания.

Петък, 5 март

Това, в което ще ви върви най-вече в петък е да съумеете да се отпуснете с цел да „ презаредите батериите “. Забавлявайте се с другари, създавайте нови познанства или търсете сродната си душа – всички тези действия ще ви подействат като глътка пресен въздух, а положителните резултати няма да се забавят.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР