Началото на Коледна феерия - 2018 ще бъде дадено от

...
Началото на Коледна феерия - 2018 ще бъде дадено от
Коментари Харесай

Празничен ретро трамвай тръгва по софийските улици

Началото на " Коледна приказност - 2018 " ще бъде обещано от 14.30 часа на площад „ Възраждане ”. До 23 декември (включително) дребни и огромни ще могат да се повозят, да се снимат с Дядо Коледа и да получат дарове.

Заради ремонта на ул. " Граф Игнатиев " атракционната мотриса няма да пътува по обичайния си маршрут, а по алтернативен, информира Нова телевизия. Тя ще се движи изцяло на територията на район " Триадица ".

Трамваят ще спира на спирките пл. „ Възраждане “, пл. “Македония “, бул. “Прага “, Национален Дворец на Културата, бул. “Пенчо Славейков “, 14-ти ДКЦ, Читалище „ Петър Берон “ и кв. “Иван Вазов “. Ретро мотрисата ще тръгва на всеки кръгъл час от пл. " Възраждане " и на 30 минути от кв. " Иван Вазов ". През седмицата трамваят ще се движи от 15.00 до 19.00, а в почивните дни (на 22 и 23 декември) от 10.00 до 14.00 ч.

Разходката с коледния ретро трамвай ще е безплатна за децата, но те трябва да бъдат придружени от възрастен с редовен превозен документ, съобщават от район „ Средец”, които са организатори на събитието. То е част от Календара на културните събития на Столична община.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР