Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната

...
Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2019 г. - Водолей

Началото на годината ще бъде белязано от триумфи в любовната сфера. Каквото имате да вършиме в тази тенденция използвайте първите две седмици на януари , защото по-нататък ще попаднете във вихъра на служебните си отговорности. Главната ви задача през този месец ще бъде да контролирате страстите си и да не се докарате до нервно безсилие.
Февруари е време за правене на заключения, в този момент е моментът да се разделите с всичко, което не ви е нужно и заема място, което бихте могли да запълните с доста по-съзнателни неща. Някои представители на знака ги чака промяна на работата, а други на местожителството. Възможна е разлъка поради появяването на нов човек в сърцето ви. Ако не сте от тези, до които следва такава смяна може да се вдъхновите за ободряване на дома ви. Ще имате задоволително средства, с цел да го извършите.
През март се бъдете рационални в разноските си. Средата на месеца може да се наложи да ви потрябва сериозна сума пари, по тази причина бъдете рационални при планирането на бюджета. Погрижете се за здравето си, като не пренебрегвате потребните артикули. Самостоятелните представители на знака ще се радват на сантиментални прекарвания, които ще сложат завършек на самотата.
През април запазете положителните хрумвания за себе си, защото шерването на вашите бъдещи проекти може да стигне до ушите на съперниците ви и да попречи на реализацията им. Бъдете икономични във финансово отношение. Месецът ще ви подари с приятни моменти и естетика в персонален проект.
През май не се колебайте да обърнете повече внимание на своя обичана странична активност. Сега вашето занимание може да се трансформира в спомагателен източник на приходи. Възможно е да имате несъгласия с член на фамилията по отношение на планирането на бюджета. Възможно е връщането на остарели любови в живота ви, само че не залагайте доста на към този момент изстинали връзки.
През юни ще получите забавно предложение за работа. Ако сте извънредно отегчени от настоящето си работно място не му мислете доста и приемете новата опция. Това предизвикателство ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви помогне да се развиете в Професионална тенденция. Самостоятелната представители на знака ще имат своя късмет в уреждането на персоналния живот.
Юли ще ви зарадва с приятни и непредвидени промени. Ще се чувствате като преродени, с помощта на връзките ви с колегата. В персоналния живот ще получавате повече, в сравнение с сте очаквали. Децата ще ви радват с триумфите си. В длъжностен проект ще имате поддръжка. Всичко това ще се отрази удобно на тонуса ви.
През август ще ви се наложи да положите повече старания, с цел да извършите желанията си. През този месец най-добре добре избягвайте дългите пътувания с автомобил. Това е положително време за промени във външния тип - в този момент самоуверено може да промените цвета на косата или прическата. Дори да не ви тормози нищо обвързвано със здравето ви най-добре направете профилактични прегледи.
През септември ще имате своите триумфи на любовния фронт. Това е време, в което да прекарвате повече време със фамилията си и да посетите свои родственици, с които не сте се виждали от дълго време. Самостоятелните представители на знака ще би трябвало да положат повече старания, с цел да завоюват сърцето на обичания си.
През октомври ще имате задоволително финансови средства, с цел да си позволите реализирането на някои от вашите фантазии. В работата са вероятни различия. Опитайте се да намерите решение, което да устройва всички.
През ноември ще се наложат някои съществени промени на работното ви място. Направете всичко допустимо, с цел да се опазите от интриги и клюки. Документирайте всичките си дейности, с цел да няма неясноти и да не ви се постанова да потвърждавате своята справедливост. В персонален проект не се чакат съществени паники.
През декември може да се замислите за промяна на работата. Месецът не е подобаващ за такава стъпка, защото ще бъде застрашено финансовото ви положение. Опитайте се да гледате допустимо най-хладнокръвно на нещата. Ще намерите нужната поддръжка от членовете на фамилията ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР