Началото на годината е време за прогнози, някои от които

...
Началото на годината е време за прогнози, някои от които
Коментари Харесай

Димитров: Рубльов ще спечели „мейджър“ титла през 2022 г.


Началото на годината е време за прогнози, някои от които – много смели. Именно това е и тематиката на новото видео на Tennis TV, в което присъединяване вземат някои от най-големите звезди на мъжия тур, измежду които и Григор Димитров.

Участниците бяха запитани каква е тяхната смела прогноза за сезон 2022. „Не знам. Рубльов ще завоюва купа от Големия шлем“ – отговори след къс размисъл Григор Димитров. Неговата прогноза бе много сходна с тази на Даниил Медведев. „Знаете ли какво – моята смела прогноза е, че Рубльов ще стигне до край на шампионата от Големия шлем“ – сподели международният №2.

От своя страна Рубльов също се изрече ласкаво за сънародника си – „Според мен Даниил ще завоюва доста шампионати и ще стане №1“.

Анди Мъри и Яник Синер допуснаха, че ще има нов първенец от Големия шлем, до момента в който съгласно Феликс Оже-Алиасим дебютните „мейджър“ първенци ще бъдат цели трима. Каспър Рууд даде може би най-интересната прогноза – съгласно него ще има шампионат от Големия шлем, на който всички полуфиналисти ще бъдат на възраст до 26 години.

Вижте смелите прогнози на звездите от ATP тура в специфичното видео на Tennis TV:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР