Началото на 2023 г. наближава и всички усещаме, че е

...
Началото на 2023 г. наближава и всички усещаме, че е
Коментари Харесай

5-те ЗОДИИ, на които 2023 г. ще донесе най-много късмет в ЛЮБОВТА

Началото на 2023 година наближава и всички усещаме, че е време за равносметка, както и за ново начало, когато си слагаме нови цели и започваме да мечтаем. Освен че всички си пожелаваме здраве, триумфи в професионален проект и успокоение вкъщи, щастието в сантиментален проект е измежду най-ценните блага, които новата година може да ни донесе. Намирането на любовта и запазването на хармонията във връзката по-късно обаче не постоянно са лесни задания. Хората, които са имали компликации при намирането на половинка през миналата година, не би трябвало да се тормозят, защото е допустимо 2023 година да ги зарадва.

Казва се, че всяка планета символизира връзка или страст във ведическата астрология. Венера се смята за планетата на обожанието, пристрастеността, съперничеството и хубостта. Човек, при който Венера е ситуирана на удобно място, ще бъде късметлия в сантименталните връзки. Това носи и мощното предпочитание да обичаш и да бъдеш обичан и покачва известността измежду противоположния пол. От друга страна, неприятно разположената Венера води до обтегнати междуличностни връзки като цяло. Поради неприятни прекарвания, любовта и сантименталните стремежи последователно избледняват за тези зодии.

Дали звездите предвещават, че ще бъдете отличници във връзките и връзките през 2023 година? Е, кои зодии ще са най-големите късметлии в любовта, разберете в галерията!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР