Начало на полуфиналите в Шампионската лига! И като във всяко

...
Начало на полуфиналите в Шампионската лига! И като във всяко
Коментари Харесай

Най-изненадващият полуфинал за начало

Начало на полуфиналите в Шампионската лига! И като във всяко положително шоу, гледано от милиони по света, стартът би трябвало е неочакван! А какво по-хубаво от това един против различен да застанат два отбора, които никой, с изключение на най-върлите им последователи, не е очаквал да види измежду четирите най-хубави?

" Тотнъм " против " Аякс "! Сблъсък на изненади!

" Шпорите " се оправиха с конкуренцията на многомилионната селекция на " Манчестър Сити " в предходния стадий. Реваншът беше един от най-резултатните и луди мачове през сезона - със 7 гола, интервенция на системата VAR, а крайният излаз беше решен от гол на непознат терен.
" Тотнъм " е на полуфинал след вманиачен мач със 7 гола, VAR имаше последната дума (ВИДЕО) Голът, класирал "шпорите " напред, ще се дискутира дълго...
" Аякс " се оправи поредно с носителя на трофея в последните 3 години - " Реал " Мадрид, а по-късно с новия тим на Кристиано Роналдо, показващ огромни упоритости - " Ювентус ". При това сякаш момчетата от школата на холандския гранд, за чиито автограф се борят едни от най-големите европейски клубове, не демонстрираха никакво съмнение против скъпите си противници.
" Аякс " си напомни славните времена, повали " Ювентус " посред Торино (ВИДЕО) Холандският гранд завоюва с 2:1 в реванша, Кристиано Роналдо не стигна на италианците
Така пристигна ред на изненадващия полуфинал, който изправя един против различен " Тотнъм ", който се бори за четвъртото място в Англия, и водача в Холандия " Аякс ".

" Шпорите " няма да могат да разчитат на контузения си голмайстор Хари Кейн. При холандците казусът идва единствено от контузията на десния бек Мазрауи.

Снимка: Reuters

Двата днешни противника са се срещали преди 38 години в първия кръг на Купата на носителите на купи. Тогава англичаните реализират две победи - с 3:1 и 3:0.

Иначе за " Тотнъм " това е втори полуфинал в шампионата (през 1962 година губи от " Бенфика " ), до момента в който " Аякс " има 4 трофеи, а последната е от сезон 1994/1995.

Снимка: Reuters

Кой от двата тима ще написа история? Ще разберем през днешния ден (30 април)!

На край ги чака спечелилият от супер конфликта сред " Барселона " и " Ливърпул " - дерби, което може да гледате директно по bTV Action в сряда (1 май) от 21:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР