Началното училище в град Ювалди, Тексас - където стрелец уби

...
Началното училище в град Ювалди, Тексас - където стрелец уби
Коментари Харесай

Сриват до основи училището в САЩ, където стрелец уби 19 ученици и две учителки -

Началното учебно заведение в град Ювалди, Тексас - където стрелец умъртви 19 възпитаници и две учителки през месец май - ще бъде разрушено, заяви кметът на града Дон Маклафлин по време на с напрежение и прочувствено съвещание на съвета, на което жителите желаеха отговори за стрелбата.

Общественият яд набъбна и поради обвинявания към полицията, че е чакала повече от час, преди да се намеси. Началникът на службата за социална сигурност в Тексас съобщи във вторник, че на мястото е имало задоволително служители на реда, с цел да спрат стрелеца три минути, откакто е влезнал в постройката, само че полицията е чакала повече от час пред класните стаи, преди екипът да влезе.

Училището ще бъде разрушено. Никога няма да можете да поискате дете или преподавател да се върне там - съобщи Маклафлин, представен от Би Би Си.

Сега в учебно заведение " Роб " учат близо 600 възпитаници във втори, трети и четвърти клас. То няма да е първото съборено след всеобща пукотевица. " Санди Хук " в Нютаун, Кънектикът, беше разрушено, откакто през 2012 година бяха там убити 20 възпитаници на възраст шест и седем години и шестима членове на личния състав. На същия терен беше издигнато ново учебно заведение.

Нападението в Ювалди на 18-годишния юноша - разпознат като Салвадор Рамос - докара до възобновяване на националния спор за регулациите на оръжията. Във вторник американските сенатори одобриха ново законодателство за справяне с всеобщите стрелби, което беше наречено най-значимият нов надзор върху оръжията от едно потомство насам.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР