Началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н. отправи

...
Началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н. отправи
Коментари Харесай

Проф. Мутафчийски с послание към своите колеги

Началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н. насочи новогодишно обръщение към своите сътрудници във Facebook профила на ВМА:

СПЛОТЕНИЯТ ЕКИП ЧУДЕСА ПРАВИ!

Искам откровено да благодаря на всички Вас, сътрудници, които със своята работа, взаимно доверие и единодушие, затвърдиха ВМА като пример в опазването на здравето.

Историята на Академията е изпълнена с разнообразни превратности, само че тя постоянно е давала своя принос за издигане престижа на медицината в България. Опитът, силата на духа и единството на нашите предшественици в сложни времена са неповторим образец за нас. Пример, който и отсега нататък ще ни зарежда с дисциплинираност и кураж да бъдем готови за актуалните провокации. И да гледаме самоуверено напред в бъдещето.

Добрият доктор на Боговете е еднакъв, е споделил Бащата на медицината Хипократ. Аз бих добавил и че положителният екип е кадърен на чудеса. В отминаващата нелека година, ВМА направи голяма крачка към модерния образ на високотехнологична болница, към който се стремим. Направи го с помощта на усърдието и солидарността на всички Вас, сътрудници. Горд съм, че се съхранихме като екип и имам вяра, че и отсега нататък ще бъдем образец за отговорност и човещина.

Пример за голямо човешко сърце и посвещение на идеята " Живот “. Благодаря Ви за проявената храброст в тази жестока борба. Показахте воля, увереност и неотстъпчивост на характера, макар яростта на вируса, страха, възприятието на обезсърчение и изтощение на моменти даже, безсънните нощи и неуместните графици…

Върнахте усмивката и опцията да мечтаят на хиляди наши сънародници, за които Вие бяхте лицето на вярата, поддръжката, вярата и спасението в моментите, когато са най-обезсърчени.

Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Пожелавам – на Вас и Вашите фамилии, доста здрава, щастлива и сполучлива нова година!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР