Началникът на Трето районно управление в Пловдив Самуил Хаджиев се

...
Началникът на Трето районно управление в Пловдив Самуил Хаджиев се
Коментари Харесай

Шефът на Трето РУ в Пловдив укрил видеозаписи от катастрофата с три жертви, за да помогне на причинителя Иво Лудия

Началникът на Трето районно ръководство в Пловдив Самуил Хаджиев се снабди с нови обвиняване от Окръжна прокуратура, съобщи TrafficNews. Той е упрекнат, че е осуетил „ наказателно гонене “ след мелето на Околовръстния път под тепетата, при който починаха трима души.

Самуил Хаджиев е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 10 май в Пловдив, като полицейски орган – шеф на 3 районно управление (на МВР) към ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, е спомогнал на Иво Даскалов по прякор Лудия, направил закононарушение по член 343 ал.3 предл. 5 писмен знак „ Б “, предл. 1 вр. алинея 1 писмен знак „ В “ вр. член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс /причиняване на пътнотранспортно произшествие/, да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене.

Хаджиев е разпоредил на полицейски чиновник от бранш „ Криминална полиция “ към 3 районно управление (на МВР) - Пловдив, да изземе електронен притежател – флаш памет и му съобщи всички видеозаписи от видеокамери на автомивка и автосалон, намиращи се на Околовръстния път Пловдив, с директен аспект към околовръстното шосе, за интервал от половин час, след 22 часа на 2 май 2021 година, като по-късно е взел и укрил флаш паметта с видеозаписите и същите не се били приобщени към формираното досъдебно произвеждане – закононарушение по член 294 алинея 4 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Хаджиев е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “, наложена от Окръжен съд – Пловдив по други повдигнати обвинявания от Окръжна прокуратура – Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР