Началникът на сектор Културно-исторически ценности в Главната дирекция Национална полиция

...
Началникът на сектор Културно-исторически ценности в Главната дирекция Национална полиция
Коментари Харесай

Висш полицай е обвинен за участие в организирана престъпна група

Началникът на бранш „ Културно-исторически полезности ” в Главната дирекция „ Национална полиция ” е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група, заяви Специализираната прокуратура, представена от БНР.
С позволение на Специализирания углавен съд през вчерашния ден са били осъществени обиски в дома и в кабинета на Папалезов.
Обиските са резултат от авансово планувана акция. По неофициална информация Папалезов от месеци е бил разследван поради контактите си с намиращия се в Дубай предприемач.
Държане и трафик на културно-исторически полезности и изпиране на пари са две от 19-те обвинявания, който прокуратурата повдигна на хазартния необут, малко откакто той напусна страната.
От прессъобщението на държавното обвиняване не излиза наяве каква е била ролята на полицейския началник в проведената незаконна група, нито кои са другите ѝ членове. Лаконично се оповестява, че следствието продължава.
 Божков с коментар за акцията на прокуратурата против служител на реда, дефинира я като бухалка Божков с коментар за акцията на прокуратурата против служител на реда, дефинира я като бухалка
" Преследват служител на реда, завеждащ отдела за битка с трафика на културно завещание. Не знам какво е разкрил, само че трафикантите, опитващи се д...
Снощи, малко откакто стана ясно, че има акция против върховен служител на реда, служебният вътрешен министър направи връзка сред нея и разпоредената от него вътрешна инспекция след изказванията за подслушване на представители на опозицията преди вота на 4 април.
Папалезов е бил включен в групата, която е проверявала подслушванията в ГДБОП. В следствие е бил освободен от екипа.
Според вътрешния министър прокурори са почнали да привикват чиновници на Министерство на вътрешните работи, назначени да ревизират абсурда с подслушването на политици.
„ Прокуратурата няма да разреши да бъде въвлечена в политически борби и няма да спре да работи, единствено тъй като на някой не му харесва това “ беше коментарът на представителя на основния прокурор пред Българска телеграфна агенция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР