Началникът на РУ-Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота

...
Началникът на РУ-Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота
Коментари Харесай

Мъж намери портфейл с над 2000 евро, предаде го на полицията

Началникът на РУ-Пазарджик основен контрольор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота към частна компания, чиито чиновник намерил и предал на органите на Министерство на вътрешните работи портфейл с огромна сума пари и документи, написа.

На 12 март в РУ-Пазарджик се явил господин Емил Медов – чиновник в частна компания, работеща в сектор от Автомагистрала „ Тракия ” на територията на Област Пазарджик.

Той уведомил дежурния полицейски чиновник, че до момента в който бил по работа в регионалния град на една от улиците разкрил портфейл с персонални документи и пари и неотложно го донесъл в постройката на ръководството.

Оказало се, че в портфейла имало сумата от 2355 евро, 70 лв. и персонални документи на притежателя. Предприети са дейности за определяне самоличността на притежателя им, който се оказал мъж от пловдивското село Скутаре.

По-късно портфейлът е предаден на неговия притежател. За своята почтена постъпка, проявена почтеност и честност основен контрольор Ненко Годжевъргов изпрати грамота във компанията, в която работи Медов със седалище в гр. Смолян.

Там тя ще му бъде връчена персонално. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР