Началникът на полицията в Джърси Шор, който беше блъснат по

...
Началникът на полицията в Джърси Шор, който беше блъснат по
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Ню Джърси се пенсионира по-рано след пиянска свада с полицай, който го блъсна по капака на колата : Кмет

Началникът на полицията в Джърси Шор, който беше блъснат по капака на кола по време на сборичкване с зависещ, сниман от камерата, ще се пенсионира в петък — шест месеца по-рано от плануваното, споделиха чиновници.

Началникът на полицията в Брадли Бийч Леонард Гуида беше изправен пред възходяща рецензия през последната седмица, откакто локалният новинарски канал TAPinto разгласява видеозапис от бодикамера на случая от 9 ноември, в който явно пийнал Гуида се вижда да се олюлява и препъва по пътя си към шофиране в нетрезво положение катастрофира, до момента в който ругае личния си сержант.

Прокуратурата на окръг Монмът стартира следствие на дейностите му, което накара общината да в профил шефа от работата му с $202 000 на година.

Сега наподобява държанието на Гуида довечера също ще постави завършек на кариерата му.

„ Докладът [на прокурора] е цялостен и са подхванати дейности въз основа на рекомендациите на прокуратурата на окръг Монмут “, сподели кметът Лари Фокс в изказване от по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР