Началникът на Пето районно управление в София е разпоредил проверка

...
Началникът на Пето районно управление в София е разпоредил проверка
Коментари Харесай

Полицаите в Пето районно управление се проверяват заради убийството на Владимиров

Началникът на Пето районно ръководство в София е разпоредил инспекция поради от негов комшия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Уточнява се, че щял да се прави повсеместен обзор на дейностите на полицейските чиновници по отношение на подадените във времето сигнали както от убития, по този начин и от килъра.

От Столична дирекция на вътрешните работи допълват, че през последните 2 години двамата са подали един против различен над 10 заявки в полицията, като са най-вече за междусъседски разногласия.

Нямало подадени сигнали за закани с принуждение, настояват още от Министерство на вътрешните работи.

 Прокуратурата упрекна в ликвидиране комшия на психолога Иван Владимиров-Нав Прокуратурата упрекна в ликвидиране комшия на психолога Иван Владимиров-Нав

Иван Владимиров беше погубен в сряда (8 февруари) вечерта от своя 52-годишен комшия Румен Тонев, който беше задържан. Той е някогашен служител на реда, напуснал системата преди повече от 20 години. Тонев е упрекнат за осъществяване на съзнателно ликвидиране, наказуемо от 10 до 20 година затвор, арестуван е за 72 часа и следва прокуратурата да изиска той да остане за непрекъснато в ареста.

Преди по-малко от три месеца Иван Владимиров гостува няколко пъти в предаването на Би Ти Ви " Преди обед ", където. Тонев няколко пъти е заливал вратата му с машинно масло, замерял и прозорците му с яйца. По думите му мъжът се е държал нападателно и с други живеещи в постройката, като даже е набил възрастен човек по време на заседание на блока.

" Ходих доста пъти в полицията. Казват, че нищо не може да се направи. А това е някогашен служител на реда, който най-вероятно има и оръжие и аз също не знам дали на следващия ден няма да съм следващия случай на убит, просто тъй като на него му е превъртяло. ", споделя тогава Владимиров.

 " Нямаха секунда успокоение ": Близки и съседи на убития психолог описват за нескончаем тормоз

Психологът прибавя, че съгласно него съседът му е с " ментални отклонения ", само че от Министерство на вътрешните работи му обяснили, че е доста мъчно човек да бъде освидетелстван, както и да бъде изселен от мястото, където живее.

Основният проблем на Тонев бил, че Владимиров му създавал звук, макар че той не е имал уредба и тв приемник, нито е правил купони, като по думите му единственият звук, който е създавал, е от стола, на който е работил на компютъра си, както и че е ходел в стаята си сред 14 и 16 часа денем. Предсказва ориста си, като споделя, че съседът му има оръжие и може един ден да го убие.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР