Началникът на отбраната генерал Андрей Боцев проведе днес, 20 юни,

...
Началникът на отбраната генерал Андрей Боцев проведе днес, 20 юни,
Коментари Харесай

Генерал Андрей Боцев: 101-ви алпийски полк в Смолян впечатлява с професионалното си и отдадено изпълнение на поставените задачи

Началникът на защитата военачалник Андрей Боцев организира през днешния ден, 20 юни, среща с командира полковник Димитър Кацаров и персоналния състав на 101-ви алпийски полк на Сухопътните войски, оповестиха от пресцентъра на министерството на защитата.

Пред събралите се десетки военнослужещи той акцентира, че формированието в град Смолян е измежду тези, които най-силно впечатляват управлението на Министерството на защитата с професионалното си и отдадено осъществяване на поставените задания. Като доказателство за високата оценка военачалник Боцев напомни присъдените от Министерския съвет и Министерството на защитата награди на отличилите се военнослужещи от високопланинския полк за оказаната помощ на популацията при справяне с спешната зимна обстановка в Смолянска област.

През януари 2018 година, в продължение на 6 дни, 104 военнослужещи и профилирана техника с висока проходимост от състава на полка пробиха непроходими пътища, почистиха 270 км от републиканската пътна мрежа, доставиха гориво и хранителни артикули. Генерал Боцев разиска с персоналния състав целите и напъните на управлението на Министерството на защитата за възстановяване обществения статус на военнослужещите и изискванията им на труд.

В гр. Смолян през днешния ден началникът на защитата военачалник Андрей Боцев ще взе участие в изданието на осведомителната акция „ Бъди боец “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР