Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, днес, 28 февруари, участва

...
Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, днес, 28 февруари, участва
Коментари Харесай

Началникът на отбраната участва в среща на началниците на отбраната на страните-членки на НАТО

Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, през днешния ден, 28 февруари, взе участие в среща на началниците на защитата на страните членки на НАТО. Във форума, който се организира във видеоконферентен формат, присъединяване взеха генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и висшият главнокомандващ на силите на НАТО в Европа военачалник Тод Уолтърс, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1334
Обсъдени бяха обстановката и ходът на военните дейности в Украйна и произлизащите от дейностите на Русия закани за Алианса. Началниците на защитата разгледаха подхванатите ограничения за обезпечаване на отбраната на страните-членки, свързани с усилването на източния фланг на НАТО в сходство с одобрените на политическо равнище решения в кратковременен и дълготраен проект, както и даването на помощ на Украйна.

В рамките на срещата още веднъж бе очебийно, че съществена цел на Алианса се явява избягването на спор с Русия, както и че НАТО няма да изпраща сили в Украйна.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1334  Европейски Съюз: Заповедта на Владимир Путин за привеждане в положение на специфична подготвеност на нуклеарните сили на страната е демонстрация на безнаказаност Европейски Съюз: Заповедта на Владимир Путин за привеждане в положение на специфична подготвеност на нуклеарните сили на страната е демонстрация на безнаказаност  Украински посланик: Путин се пробва да пречупи с оръжие украинците, само че това няма да се случи Украински посланик: Путин се пробва да пречупи с оръжие украинците, само че това няма да се случи  Руски олигарси надигат глас против Путин поради войната в Украйна Руски олигарси надигат глас против Путин поради войната в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР