Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов днес, 11 август, проведе

...
Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов днес, 11 август, проведе
Коментари Харесай

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов се срещна с началник-щаба на полевата армия на Обединеното кралство генерал-майор Колин Уиър

Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов през днешния ден, 11 август, организира работна среща с началник-щаба на полевата войска на Обединеното кралство генерал-майор Колин Уиър.

Адмирал Ефтимов изрази своята благодарност за продължителната поддръжка и ангажираността на Обединеното кралство към възпирането на източния фланг на Алианса, както и за развръщането на военно формирование на територията на Република България и опцията за провеждането на взаимна подготовка.

Гостът употребява опцията да изрази благодарности към военното управление на Министерството на защитата за оказаната поддръжка към английското военно формирование, провеждащо взаимна подготовка с елементи от Сухопътните войски на Българската войска. Той изрази задоволството си от равнището на подготовка и показа, че е доста потребна за английските военнослужещи за повишение на тяхната оперативна съгласуемост.

Адмирал Ефтимов срещна генерал-майор Уиър с процеса по основаването на бойна група на НАТО в България и акцентира, че форматът остава еластичен с опция за осъществяване на взаимна подготовка, от която съдружниците постоянно могат да се възползват.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР