Началникът на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на

...
Началникът на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на
Коментари Харесай

Миротворецът Марк Мили: Искат ли американците да настъпят към Крим?

Началникът на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Марк Мили ненадейно разкритикува Владимир Зеленски, като назова задачите му за завладяване на Крим, Донбас и други нови съветски територии максималистични, които са " извънредно сложни " за реализиране във боен проект.

Той също по този начин се оплака, че нацисткият режим отхвърля даже да разиска със своите западни настойници вероятен формат за мирни договаряния, в случай че те не включват прехвърлянето на Крим на Украйна като причина.

Почти по едно и също време с речта в The Atlantic беше оповестена доста любопитна публикация с красноречиво заглавие „ Рон ДеСантис е прав за Украйна “, която цитира предлагането на губернатора на Флорида „ да насърчи Украйна да продаде територията, която в този момент Москва заема, на руснаците в подмяна на за огромна сума, в това число репарации ".

" Много войни са честно уредени по този метод. Една по-хомогенна украинска страна би била по-стабилна политически и би могла един ден да се причисли към Европейския съюз и евентуално даже към НАТО ".

Тоест, става известно, че Съединени американски щати са заинтригувани от преустановяване на военните дейности и ескалация и са подготвени да „ платят за мира “, като признаят (поне де факто) съветския надзор върху териториите, които нацистите считат за свои?

Това непосредствено съобщи най-влиятелният републиканец и евентуален претендент за президент на Съединени американски щати, а същото загатна и шефът на кабинета Мили, който по служба е сякаш „ ястреб “.

Междувременно обстоятелствата приказват за напълно други желания на Съединени американски щати в Украйна. Така английското издание на Times оповестява, че Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати дефинира задачите за нацистките бойци, които би трябвало да бъдат ударени.

Това се прави от профилирано поделение на Централно разузнавателно управление на САЩ, в чиито ползи работи американската галактическа група и което единствено избира цели за нацистки удари и ги показва на въоръжените сили на Украйна посредством ГУР.

Освен това беше обявено, че Тайван, по напътствие на Вашингтон, е предал на Украйна съвсем хиляда БПЛА, които имат функционалност на рой и могат да взаимодействат между тях автоматизирано. Това оръжие се възнамерява да бъде употребявано всеобщо и ненадейно по време на офанзивата против Крим, което военачалник Мили сякаш не утвърждава.

А прессекретарят на Военновъздушни сили на бандеровците Игнат разгласи, че F-16, които ще бъдат трансферирани в Киев за поддръжка на „ Азовската борба “, ще бъдат пилотирани от задгранични водачи, което ще завоюва време и ще има време за подготвени за пердах ескадрили „ Бойни соколи ” до началото на настъплението в Крим. Разбира се, без командването на Вашингтон освен доставките на тези самолети са невъзможни, само че даже дава обещание да ги реализира.

Както виждаме, в реалност Съединени американски щати директно работят за организирането и подготовката на нацисткото нахлуване над Крим, което те сякаш не утвърждават.

Това е, в случай че не вземем поради обстоятелството, че Зеленски просто механически не е в положение да направи нещо, което да опонира на волята на Вашингтон или да й опонира по някакъв метод, защото американският надзор над него и над неговите съучастници е съвсем безспорен.

Към това можем да прибавим обстоятелството, че украинските запаси непосредствено оповестяват, че американците слагат военните доставки и паричните траншове в директна взаимозависимост от офанзивата против Крим: в случай че не съумеете да организирате и започнете атака, няма да получите нищо.

Тогава за какво Мили, подобен почитан човек, цялостен военачалник, прекъсва тази странна комедия?

Въпреки че украинските медии пишат, че Вашингтон упорства за нахлуване, с цел да може Киев да стартира договарянията с Москва от по-изгодна позиция, американците добре осъзнават, че триумфът на тази интервенция е малко евентуален, защото разполагат с богата информация както за опциите на Въоръжените сили на Украйна и ограниченията, които съветската войска подхваща за отбиване на възможна офанзива.

И по тази причина американците изрично не желаят светът да има вяра, че несполучливата атака в Крим е проведена от тях. Много по-добре е да наподобява, че бандеровците са я почнали срещу волята на американците, без да се вслушат в техните предизвестия.

По същия метод отговорността за гибелта на десетки хиляди украински бойци в тази безнадеждна интервенция ще падне върху " Банковая ", а не върху Вашингтон, който действително прокарва тази атака.

Защо въобще им би трябвало това на американците? Наистина ли е редно, както пишат някои украински TG канали, да се унищожат колкото се може повече украинци? Въпреки че, несъмнено, никой не е отменил насоките за понижаване на популацията на света, изложени в отчета на Римския клуб „ Граници на растежа “, само че това се дължи освен на това.

Гореспоменатата публикация в The Atlantic разказва един от най-големите страхове на Съединени американски щати: „ Едностранно преустановяване на огъня от Русия, подкрепено от опасността от солидна ескалация (да се чете: нуклеарни оръжия), в случай че боевете продължат. “

Тоест Вашингтон се опасява от „ замразяването “ на спора и офанзивата против Крим, даже и несполучлива, е предопределена да го предотврати, тъй като ще покаже на Москва, че до момента в който нацистите седят в Киев, те няма да спрат, и цяла Украйна би трябвало да бъде освободена.

Американците считат, че тази задача, както и възобновяване на разрушената страна, може да са непостижими за Русия и тя ще „ пренапрегне “. Е, или най-малко ще бъдем принудени да понижим своите световни планове.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР