Началникът на КАT-Русе Михаил Манов обяви, че е шокиран от

...
Началникът на КАT-Русе Михаил Манов обяви, че е шокиран от
Коментари Харесай

Шефът на КАT-Русе, шокиран от обвиненията към сина му

Началникът на КАT-Русе Михаил Манов разгласи, че е шокиран от обвиняванията към сина му Маноел, който бе задържан за присъединяване в незаконна група, занимаваща се е рекет и изнудвания.

ВИЖТЕ КАКВО съдебна експертиза СЛУЧИ В ЦЕНТЪРА НА РУСЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

„ Изключително шокиращо е”, разяснява Манов пред NOVA. „ За всеки един татко синът му е добър. Убеден съм, че Маноел не е направил никакви престъпления”.

Случаят в Русе се заплита, не е единствено брат на народен представител от Българска социалистическа партия

ГДБОП арестува брат на народен представител от Българска социалистическа партия, проверяват рекет

Престъпната група беше разрушена в събота. Освен Маноел, който е някогашен професионален боксьор, в нея взе участие и Илия, братът на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов, както и жена му.

Според прокуратурата точно Илия е ръководел групата от 8 души, занимаваща се с рекет и изнудвания. Снощи профилираният съд остави шестима от тях в ареста.

Михаил Манов е безапелационен, че няма да подава оставка, защото постът му в полицията няма отношение към дейностите на сина му.

„ Синът ми е пълновръстен жител и носи отговорност за постъпките си. След като е прекрачил границите на закона, надлежно ще си понесе следствията. Това по никакъв метод не се свързва с моята работа, аз съм дълготраен чиновник и прецизно съм си изпълнявал отговорностите като такъв”, безапелационен е началникът на русенския КАТ.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР