Началникът на КАТ- Габрово Пенчо Пенчев разпространи чрез профила си

...
Началникът на КАТ- Габрово Пенчо Пенчев разпространи чрез профила си
Коментари Харесай

Шефът на КАТ-Габрово: Не съм в ареста


Началникът на КАТ- Габрово Пенчо Пенчев популяризира посредством профила си във Facebook послание към медиите, в което показва, че не е задържан, каквато информация беше оповестена. При извършена в петък спецакция бяха арестувани служители на реда от Пътна полиция – Габрово.

При вчерашната спецоперация, по неофициална информация, е арестуван шеф група „ Регистрация “ в КАТ – Габрово. Мирослав Стефанов е в Пътна полиция от 2010 година, преди този момент е бил началник на Районното полицейско ръководство в Габрово и на други позиции в системата на Министерство на вътрешните работи, където работи повече от 25 години.

Акцията под управлението на Специализираната прокуратура е почнала в късния следобяд в петък и е траяла до късно вечерта. Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че незаконната група е правила длъжностни и документни закононарушения.

Отново по непотвърдени данни, арестуваните служители на реда от КАТ – Габрово са обвинени за присъединяване в група за противозаконна търговия с коли, чийто водач е бил арестуван във Варна.

След появилата се през вчерашния ден информация в някои медии, че измежду задържаните е началникът на КАТ в Габрово, Пенчо Пенчев популяризира посредством профила си във „ Facebook “ послание, в което показва, че информацията за задържането му е провокирала последствия в негова щета, както и терзание за околните му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР