Началникът на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова, коментира

...
Началникът на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова, коментира
Коментари Харесай

Лена Бориславова пита: Бойко, къде беше тия 12 години, пиарът на ГЕРБ отговаря: Не бъркай Борисов с Ленин и парапета с политика

Началникът на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова, разяснява във Facebook 6-те целта, които Бойко Борисов сложи през днешния ден на изключително заседание на партията. " Въпрос: къде беше тия 12 години и за какво не ги направи тия работи, Бойко?! ", написа в обществената мрежа Бориславова.

Очевидно концепцията за коалиция сред Политическа партия и ГЕРБ, която някогашният министър председател предлага, не се е харесала на " Продължаваме промяната ". Бойко Борисов прикани за разговор и сподели, че е подготвен да беседва с всички партии в идващия парламент.

Малко по-късно пиарът на Политическа партия ГЕРБ Никола Николов отговори във Facebook с пост на дясната ръка на Кирил Петков: " Лена Бориславова питала къде бил Бойко Борисов през последните години???? Лена, Борисов направи толкоз неща за България, колкото ти не си и сънувала. Само един образец - построи всички газови трасета и връзки, през които Политическа партия през днешния ден лъжете, че сте обезпечили да пристигна газ! Лена Бориславова, не бъркай Бойко с Ленин, и парапета с политиката!



Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР