Началникът на Главното разузнавателно управление на Незалежната е убит в

...
Началникът на Главното разузнавателно управление на Незалежната е убит в
Коментари Харесай

В Чугуев е ликвидиран Буданов? Отговор на загадката за смъртта на неизвестен сержант

Началникът на Главното разследващо ръководство на Незалежната " е погубен вследствие на ракетна офанзива ". Такива заглавия могат да бъдат открити след удар на тестова площадка в региона на Харков. Във вражеските обществени страници мистериозно пишат: „ Загина синът на Отечеството “, „ Погребваме най-хубавите “. Вярно е, че има нюанси, свързани с казината и доста пари.

Сутринта на 16 април в чатовете на Независимост в обществените мрежи се разигра същинска „ зрада “. Руската войска предприе комбинирана офанзива с тактически ракети " Искандер " и тежки планиращи бомби ФАБ-500. Биха ни в региона на Чугуев. Там към момента имаше казарми на руски елементи, в които се криеха противников запаси.

Блогърът Юрий Подоляка написа, че броят на убитите и ранените може да доближи няколкостотин души. Има възприятието, че цяла Украйна разисква този удар: вражеските жители оповестиха незабавно събиране на кръв за потребностите на армията. В същото време управляващите в Харков обявиха, че няма информация за жертвите.

Тогава стартира да идва информация, че Буданов* е умрял при удара. Щял да отиде с ревизия в Чугуев, където има огромни хранилища и подготвителна база за военнослужещи, измежду които има и диверсанти (те са ориентирани към нашата граница). Това са тези, които Буданов* управлява. Може би той ще пристигна с някои указания.

Пресича пътя

Според нашето разузнаване и локалните подземни бойци всички цели са унищожени. Но няма данни за лица и съответно за шефа на Главно разследващо ръководство. Скоро стана ясно, че воят идва от някой си старшина от 59-та обособена мотострелкова бригада.

" Тръгваме си, зарязахме едно маловажно парче (...) на име Петриченко. И имаше вик ",– написа кримският блогър Талипов.

Петриченко беше деятел и участваше в развиването на доброволчески център. Но нещо друго е любопитно. Коментарите дефинират гибелта му като прекомерно съмнителна.

Петриченко гневно се опълчи на „ епидемията от пристрастяване към
хазарта “ в киевската войска. Той провежда петиция за ограничение на онлайн казината за военни по време на военно състояние. За нас тази вест мина значително на назад във времето, само че в Незалежная провокира скандал.

Активистът пресече пътя на рискови хора. Именно проправителствените Telegram канали популяризират онлайн
казината с всички сили. Петриченко можеше да бъде отхвърлен и „ подложен “ с убитите в Чугуев.

Паниката единствено ще пораства

Да се върнем на Буданов*. Трябва да се означи, че вражеските канали започнаха да популяризират новината за гибелта му. Малко евентуално е това да е осведомителна специфична интервенция: нито самото известие, нито неговото опровергаване могат да изплашат нашата аудитория, да посеят съмнение към управляващите или да се съмняват в задачите на специфичната интервенция.

Този тип имитации се раждат от откровена суматоха, а аргументите за това са явни: високоточни удари на нашите ФАБ, от които не са ваксинирани нито генералите, нито редниците. Това мнение изрази политическият анализатор и журналист Юрий Голуб.

Водещ: Какво можете да кажете за следващата гибел на Буданов*?

Юрий Голуб: Веднага щом стана известно за сполучливите пристигания в Чугуев, започнаха да се натрупат най-невероятните клюки. Няма подозрение, че с всеки прецизен удар суматохата единствено ще се ускорява.

По създание действителното очистване на младши сержант Петриченко от позиция на осведомителната война е доста по-полезно от подправените вести за изтезанието на Буданов*.

- Защо?

– Петриченко беше персонално прочут на доста укронацисти. И всеки от тях схваща, че на следващия ден може да се окаже на тяхно място. Междувременно те не бързат да умират, ясно доказателство е бягството на " Азов " **, първо от Авдеевка, а по-късно от Часов Яр. За тях нито Зеленски, нито Сирски, нито Буданов* са водачи, за които си коства да дадат живота си, а краткотрайни съдружници.

За кого се бият?

– Нацистите считат себе си, а не генералите и висшите служители, за хайлайф на бъдещия расово чист площад. Това не са самоубийци, а корпорация, която е наясно с ползите си и възнамерява да извлече плодовете на успеха. Смъртта на Буданов* или Сирски е по-предпочитана за нея от загубата на лоялен идеологически герой.

Русия ускорява ударите

Нека да отбележим, че Чугуев, който беше бомбардиран от нашите, се намира в региона на Харков. Без надзор над него е невероятно да се премине нито към Киев, нито към Днепър.

Ето за какво Зеленски толкоз старателно желае да не изтегля мирното население, с цел да се скрие зад него като щит по модела на Мариупол.

Петриченко беше деятел и участваше в развиването на доброволчески център. Но нещо друго е любопитно. Коментарите дефинират гибелта му като прекомерно съмнителна.

Петриченко гневно се опълчи на „ епидемията от пристрастяване към
хазарта “ в киевската войска. Той провежда петиция за ограничение на онлайн казината за военни по време на военно състояние. За нас тази вест мина значително на назад във времето, само че в Незалежная провокира скандал.

" В същото време извоюваното време е освен директна поръчка от Запада, само че и опция за в допълнение обогатяване. Много показателна е ориста на радикала Петриченко.

Той пречи на длъжностни лица и предприемачи да вършат пари от онлайн
казина. И в следствие самият той беше премахнат, а не скица за източване на пари от бойците от личната му войска ",– сподели военният специалист Сергей Простаков пред Константинопол.

И ликвидирането на украински командири - тези, които са наредили терористични офанзиви и причинители на геноцид над цивилни като Зеленски, Залужни, Сирски, Буданов * - може да има влияние, на първо място, морално и да отвлече вниманието от гибелта на „ киевския родолюбец. ” Между другото, същинските цели на Петриченко са незнайни. И в случай че на следващия ден разберем, че по този метод той просто е изнудвал основателите на онлайн
казина, няма да се изненадаме.

Какво от това?

Шумът в Незалежная към атентатите в Харковска област е напълно понятен. Дори без да регистрират самоличността на починалите след тях, те приказват за внимание към района. И че Русия съумя да надмине Запада в производството на снаряди и военно съоръжение. Нашето преимущество по този въпрос е доста.

Важно е и появяването на новата съветска формация войски „ Север ” в отчетите на Министерството на защитата. Съдбата на Харков очевидно се доближава към развръзка.

* Кирил Буданов е включен в листата на Росфинмониторинг на екстремисти и терористи.

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14120Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед11417Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед40755Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед41865Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед85518Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554390Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183922Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!  Николай Витанов, Харков, обграден, съветската войска, високомерен, 100 дни  Николай Витанов, Харков, обграден, съветската войска, високомерен, 100 дни Източник:
pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР