Началникът на Държавната инспекция за сигурност на пътното движение в

...
Началникът на Държавната инспекция за сигурност на пътното движение в
Коментари Харесай

Арестуваха руски полицейски шеф, построил малък Версай с подкупи

Началникът на Държавната ревизия за сигурност на пътното придвижване в Ставрополския край в Русия полковник Алексей Сафонов и 35 от неговите подчинени са били арестувани при спецоперация на съветското Министерство на вътрешните работи и Гвардията, оповестиха от Главното ръководство " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи на Русия.



По думите на депутата от Държавната дума Александър Хинштейн, който е член на работната група в Комитета по сигурност и противопоставяне на корупцията, акцията е осъществена на 20 юли и на процедура е арестувано цялото управление на инспекцията в Ставропол.



Разбитата проведена незаконна група е получавала подкупи и ще дава отговор за корист с власт. Според проверяващите групата е работила от 2017 година, като единствено за обезпечаване на безпроблемното прекосяване на камиони със зърно през Ставрополския край, Сафонов и подчинените му са получили подкупи в размер на към 20 милиона рубли.



Извършват се обиски в кабинетите и домовете на арестуваните, а Александър Хинштейн разгласява фотоси от вкъщи на полковник Сафонов, който прилича дребен Версай. Началникът на инспекцията в Ставропол даже е сложил златна тоалетна и мивка в банята си.

Ето по какъв начин наподобява къщата на един " непретенциозен " полицейски шеф:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР