Началникът на 2-ро РУ е отстранен. Това обяви министърът на

...
Началникът на 2-ро РУ е отстранен. Това обяви министърът на
Коментари Харесай

Рашков с нова чистка в редиците на МВР

Началникът на 2-ро районно управление (на МВР) е отхвърлен. Това разгласи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който разяснява пред медиите случая с Венцислав Дамянов - Боксьора. Както БЛИЦ писа мъжът тормози жителите на с. Световрачене и беше арестуван, оповестява Нова телевизия.

„ Не може един шеф да не е знаел, че в неговия регион е имал лица, които се занимават с опиати и пребиват хората. Неговите чиновници са бездействали “, твърди Рашков.

За абсурда „ Пандора Пейпърс “ той съобщи, че: "трябва да се изследват обстоятелствата от службите в страната. За страдание още веднъж ще вървим след събитията “. Той разяснява също и случая с Арсенал. "В Арсенал са арестувани лица, които са желали да изнесат от страната документи и продукция, която има фирмено значение ".
Той разяснява и тематиката с изборите.

„ Няма да разреша да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и случайно хвърлени обвинявания “, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков във връзка напрежението сред него и Движение за права и свободи, написа Tribune.bg.

Неотдавна от партията на Мустафа Карадайъ оповестиха, че няма да разрешат поради изборите още веднъж техни симпатизанти да бъдат подлагани под напън.

Рашков още веднъж заприказва за пазаруване на гласове и по какъв начин скоро ще извади в общественото пространство голям брой случаи за вота на 11 юли, с цел да „ покаже по какъв начин една партия се грижи за правата и свободите на българските жители, притискайки ги да гласоподават тъкмо за тях “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР