Начална учителка от Симеоновград шокира навръх 24 май абитуриентите от

...
Начална учителка от Симеоновград шокира навръх 24 май абитуриентите от
Коментари Харесай

ПОТРЕС! Абитуриенти зашеметили с опиати „палавата даскалица“ на бала в Харманли?

Начална учителка от Симеоновград шокира точно на 24 май зрелостниците от Харманли и Симеоновград, видя HotArena.

Случката се разигра в ресторант „ Приказките “, притежател на инж. Митко Димитров – Пайнера. В разгара на купона 55-годишната учителка от СУ „ Св. Климент Охридски “ става звездата на дансинга, а за мръсните танци й оказва помощ юноша, който даже прави стриптийз .

Интернет пространството гърми от клипчета от въпросната вечер. Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата на учителката се подвига … Това са единствено част от осъществяванията на даскалицата, снимани и пуснати в обществените мрежи от зрелостници, писа „ Шоу “.

Началната учителка от фрагментите се споделя Дарина Димова . Започнала е работа в учебното заведение в Симеоновград при започване на тази образователна година. Сред бруталната разюздена нощ тя е извикана в директорския кабинет за пояснение. Пред управлението декларирала, че се срами от постъпката си и че евентуално е прекалила с алкохола , след което е подала молбата за овакантяване .

Оказа се, че Дарина не е била поканена на бала , била в заведението като посетител, на свободна консумация. Младежът от видеото също не бил съученик на празнуващите зрелостници.

Промъква се и версия и за съществуването на упойващи субстанции, благодарение на които е освободила напрежението в себе си . Запознати с живота на учителката са уверени, че някой е „ оказал помощ “ на Дарина за това държание. Категорични са, че в чашата й е било сипано нещо, чието деяние се вижда на сцената.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР