Набралият популярност Тошо Куката, изживяващ се като екшън герой от

...
Набралият популярност Тошо Куката, изживяващ се като екшън герой от
Коментари Харесай

Тошо Куката отново се върна в 90-те: Унижава, обижда и стреля по момче край Пловдив

Набралият известност Тошо Куката, изживяващ се като „ екшън воин ” от 90-те години за следващ път показва недопустимо държание в обществените мрежи. За това алармира четец на TrafficNews , който е попаднал на клипче в мрежата и е останал засегнат от държанието, което Куката демонстрира.
Прочетете още
На видеото се вижда по какъв начин Куката, дружно с неговата махленска „ тайфа ” размятат револвери, наскърбяват и гонят момче, в околност до Пловдив, като вследствие стартират да стрелят по него, а то стартира да бяга.

„ Ти към този момент не си фактор, свиквай! Кажи последни думи, дай дупката на г*за, стреляй го тоя безсрамник бе, ела тука бе ”, се провиква Куката, стреляйки по момчето, което се пробва да се защищити и заляга.

Читателят ни пита, има ли чадър над Куката, оказван от татко му след дългогодишната процедура на служител на реда, както и за какво чиновниците на реда си затварят очите, до момента в който тормози и унижава хора, съгласно нашия четец редовно.

Тошо Куката закупи известност в обществените мрежи с облика на „ неприятно момче ”, който показва. Оказва се, че той има доста почитатели, които утвърждават и се възхищават на сходен вид лица.

Друга част от потребителите пък осмиват облика му, като най-редовно пишат под фотосите му мнения, за да му се подиграват.

Видео:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР