Наблюдавайте света около себе си, за да намерите онова, което

...
Наблюдавайте света около себе си, за да намерите онова, което
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Наблюдавайте света около себе си, за да намерите онова, което не ви достига

Наблюдавайте света към себе си, с цел да намерите това, което не ви доближава. Всъщност ще се уверите, че стоите на верния път, поучават звездите.

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Телец

През този ден ще се чувствате изтощени, и затова - не способни на нищо. За страдание Вашият обичан човек надали ще забележи това, и ще чака от Вас внимание и грижи. Постарайте се тактично да му намекнете за това, че не можете да ну дадете всичко, което чака, в пулен размер.
 

Близнаци

Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.
 

Рак

Вашият обичан човек напълно не е самичък - той си има родственици. Днес би трябвало да си спомните за това, а и да деянията към тях най-много внимание. Само не бъдете заядливи или прекомерно грижливи: Това няма да провокира нищо повече от неспокойствие и неразбиране. Затова пък няма да Ви бъде нездравословно, да сте малко с по-широка усмивка, в сравнение с нормално.
 

Лъв

Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.
 

Дева

Опиайте се, да сте по-внимателни към Вашата половинка, отделяйте му повече време и се постарайте обезателно да се поинтересувате, какво става с него. А току-виж излязло нещо забавно!
 

Везни

Днес се постарайте да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се приказва доста не постоянно е най-леко и прелестно, само че от време на време лекотата и приятността не са основни критерии в избора на вярната линия на държание.
 

Скорпион

Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.
 

Стрелец

Много би било добре през днешния ден да отидете дружно на покупки, тъй като денят е извънредно удобен. Опитайте се освен да накупите това, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате наслаждение от този занимателен, въпреки и много изтощителен маратон.
 

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.
 

Водолей

Много деликатно би трябвало да се отнасяте през днешния ден към общото имущество с Вашия обичан човек. Даже е желателно да вършиме това даже и по-внимателно от него. Всяка немарливост ще стане мотив за упреци от негова страна, а това значи, и за вероятни кавги, които в този момент напълно не са Ви нужни.
 

Риби

Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР