Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура (СГП) са дали разрешение

...
Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура (СГП) са дали разрешение
Коментари Харесай

Гешев ще присъства на разпит на съдията с милионите от „Хемус“

Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура (СГП) са дали позволение за разпит на Борислав Колев в наличието на обвинител номер едно Иван Гешев. Това оповестиха от СГП откакто по-рано братът на обвинения за изпиране на над 53 милиона лв. от парите за градежа на автомагистрала " Хемус " сподели, че Колев желае разпит точно пред основния прокурор и пред вътрешния министър. Реакция от страна на Бойко Рашков към момента няма.

 Футболният арбитър с милионите от Виж още

По-рано през днешния ден състав на Апелативния съд в София взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Колев. След постановяването на мярката братът на обвинения съобщи пред медии, че Борислав Колев желае среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и с основния прокурор Иван Гешев. Обвинител номер едно устно уведомил наблюдаващите прокурори, че има подготвеност да участва при разпита, а те от своя страна неотложно са издали позволение за това, оповестиха от Софийската градска прокуратура.

От там показват, че наблюдаващите прокурори персонално ще проведат разпита на обвинения при съблюдаване на всички законови условия в постройката на Софийската градска прокуратура. За готовността на основния прокурор да участва на разпита към този момент е осведомен и бранител на обвиненото лице.

Софийската градска прокуратура е разпоредила на Главна дирекция " Охрана " привеждането на обвинения в постройката на прокуратурата за дейности по следствието с негово присъединяване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР