Наблюдаващ прокурор е постановил задържане за 72 часа на мъжа,

...
Наблюдаващ прокурор е постановил задържане за 72 часа на мъжа,
Коментари Харесай

Обвиниха бивш служител на МВР за пребита украинка

Наблюдаващ прокурор е постановил задържане за 72 часа на мъжа, който сред 8 и 10 януари преби украинка в жилище чартърен в столичния ж.к. „ Хаджи Димитър “.

„ Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 47-годишен мъж, нанесъл телесна щета на жена в изискванията на домашно принуждение. Предвид опцията О.Г. да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържане за период до 72 часа “, са споделя в известието на прокуратурата.

Информация, че мъж се е барикадирал в апартамент и служители на реда и психолози договарят с него, с цел да излезе, се появи първо в БНР на 11 януари, а по-късно Министерство на вътрешните работи удостовери за случая пред Българска телеграфна агенция. Първоначално казусът отсъства от сводката на Министерство на вътрешните работи.

Според информация на дамата била „ изхвърлена в насипно положение на площадката пред асансьора “. Медията, която написа, че разполага със фотоси на пребитата украинка, цитира съседи, които споделят, че е била „ гола, боса “, нямала сили да приказва, не й се разбирало нищо. Съседите съобщили също, че „ дамата приказва доста едва български, а с насилника са имали любовни връзки. Нанесла се е да живее при него преди към два месеца. “ Твърдят и, че тя била най-малко втората му жертва – сходен случай имало и преди четири месеца.

„ За времето от късно вечерта на 08.01.2023 година против 09.01.2023 година до към 21,00 ч. на 10.01.2023 година в жилище в ж.к. „ Хаджи Димитър “ в гр. София, обвиненият О.Г. нанесъл голям брой удари с ръце и крайници в региона на главата и тялото на К.С., в резултат на което ѝ предизвикал лека телесна щета. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение “, споделят от прокуратурата.

Отново съгласно биячът се споделя Орлин Гигов и е някогашен водач в МВР-болница. Мъжът имал престъпни регистрации. Когато след 5 часа договаряния излязъл от жилището, той имал резка на ухото и твърдял, че украинката го е нападнала, а той работил при самозащита. Последните три часа от " акцията " минали в смешки и закачки. Гигов и служителите на реда се потупвали по рамото и се наричали един различен " сътрудник ", разказали още съседите. Обяснявал им, че украинката е " от друго стадо ", а те са сътрудници. Полицаите одобрително хихикали. Гигов споделил още, че от три дни я бие и " у тъпия вход няма никой, дето да му каже копче ".

Ако бъде приет за отговорен биячът може да получи 3 години затвор.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР