Наблюдаваме нова драматургия на третия мандат, от която е трудно

...
Наблюдаваме нова драматургия на третия мандат, от която е трудно
Коментари Харесай

Политолог: Не искам да лишавам г-жа Нинова от надежда, но шансът за правителство е много малък

Наблюдаваме нова драматургия на третия мандат, от която е мъчно да излезе ново ръководство. Българска социалистическа партия не слагат като приоритет даже еврозоната. Съдържателната тематика за сформиране на държавно управление отсъства. Една лидерска среща би била забавна с това дали Борисов ще отиде на нея. Това съобщи политологът Даниел Смилов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Политическите измерения на Nexo са неразбираеми. Демократична България била получавала дарения от мениджъри на компанията. Най-големият проблем би бил, в случай че тези дарения биват върнати “, уточни той.

 

„ Да речем, че се потвърди, че диалози са водени, без да има някакъв резултат, политическият проблем е доста надалеч. Трябва да се проверява абсурда, тъй като е здравословно. Надявам се медиите да се задълбочат в действителни корупционни кавги “, съобщи политологът.

„ Държавата несъмнено върви към избори. Не желая да отнемам госпожа Нинова от вяра, само че е доста дребен шансът за държавно управление. Партиите към този момент би трябвало да създадат всичко допустимо да сформират държавно управление, само че не и с цената на безпринципни взаимни отстъпки “, предвижда Даниел Смилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР