Наблюдаваме един служебен кабинет, в който си личи дългата ръка

...
Наблюдаваме един служебен кабинет, в който си личи дългата ръка
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: В служебния кабинет си личи дългата ръка на ДПС

Наблюдаваме един длъжностен кабинет, в който си проличава дългата ръка на Движение за права и свободи, разяснява в " Панорама " депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски.

" ГЕРБ не съумяха да осъществят шест поредни мандата и сега, дружно с Движение за права и свободи желаят и ще ръководят дружно посредством длъжностен кабинет. Ние не имаме вяра, че това държавно управление е равно отдалечено от всички партии и експертно и може да провежда почтени избори. Не имаме вяра в държавно управление със състав Калин Стоянов, заместникът на господин Сарафов, господин Малинов "

Терзийски дефинира като притеснително, че е оказан напън върху основния секретар на Министерство на вътрешните работи от високите равнища в прокуратурата, а може би и от самия министър или и.ф. основния прокурор.

" Характерно за ГЕРБ е, когато някой министър сгафи нещо, а се разграничат от него и да го пришият към друга партия ", уточни Терзийски.

Според него Делян Пеевски и Бойко Борисов са поддържали най-силно Калин Стоянов след митинга против управлението на БФС и по време на договарянията за държавно управление. Ситуацията с основния секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява по този начин:

" Човекът, който би трябвало да оглави щаба за битката с корупцията, е основният секретар, а те се освобождават от него в първия вероятен миг. Това е риск ".

На въпроса имат вяра ли от ПП-ДБ на задържаната ръководителка на Агенция " Митници " депутатът отговори, че всеки би трябвало да си носи отговорността, само че откакто виновността му бъде потвърдена в съда.

" Нас ни тормози фактът, че откакто тази дама стартира работа и покачва разкриваемостта на наркотрафика, се случват едни такива разкрития и ни тормози дали ДАНС няма още веднъж да бъде употребена като бухалка преди избори ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР