Наблюдава се поредният отчаян опит да се хули и черни

...
Наблюдава се поредният отчаян опит да се хули и черни
Коментари Харесай

Нова пионка се включи в атаката с фалшиви новини срещу Пеевски

Наблюдава се следващият обезверен опит да се ругатни и черни депутатът и издател на „ Телеграф медиа “ Делян Пеевски. Това се случва едвам дни след изборите за Европейски парламент. Към хора на Фабриката се включи и Димитър Делчев – наследник на прислужникът на петролните босове Андрей Делчев. Още откакто стана ясно, че лидерът на листата на Движение за права и свободи и водач на партията Мустафа Карадайъ и вторият в нея Пеевски се отхвърлят от местата си в Европарламента, с цел да останат да работят в България, машината за дейни операции се задейства, написа "Монитор ".

Димитър Делчев е позабравеният водач на „ Движение България на жителите “ (която предвкусвайки горчива загуба, въобще не си направи труда да се включи в изборите за Европарламент). Той не е изключително прочут с достижения в политиката, само че за сметка на това е добре прочут като наследник на татко си – Андрей Делчев. Делчев-старши от години се подвизава като началник на Българската петролна и газова асоциация и служи правилно на петролните босове у нас.
Отрочето му Димитър, което е отгледано с парите на бензиновите босове, пък даже не съумя да събере нужната поддръжка, с цел да записва партията си за европейските избори, а отхвърли да взе участие във вота под предлог, че не желаят да влизат в политически борба с останалите десни обединения. Неуспехите за Делчев и ДБГ пристигнаха оттова, че народът доста добре знае, че зад него и татко му в действителност стоят огромните петролни босове, които грабят хората и държат високи цени на горивата. Делчев-старши е от добре познатите тоталитарни номенклатурчици, които намествайки се комфортно на даден пост, не го пускат с години. Преди време от самата асоциация дадоха поръчка, че желаят да създадат промени. Ако желанието им в действителност е такова и желаят да се осъвременят, първото нещо, което би трябвало да създадат, е да изхвърлят Живковите списъки като Андрей Делчев, които години стоят на поста си, с цел да обслужват избрани ползи.


За да излезе от забравата, Димитър Делчев реши да вдигне рейтинга си и лъсна в бТВ, обвинявайки ЦИК в нарушаване на закона, тъй като оповестила 17-те български евродепутати, като не съобщила имената на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ. Познатата опорна точка, въртяща се от дни в медийното пространство. Политикът със съмнителна ориентировка също като татко си Андрей Делчев обслужва избрани ползи от години. Партията му ДБГ бе част от провалилата се коалиция Реформаторски блок, която издигна подсъдимия сега по аферата EVN ексминистър Трайчо Трайков за кандидат-президент на последните президентски избори. Кандидатурата му пък бе бабувана на тайните сбирки на кръга „ АРГО “, а подсъдимият Иво Прокопиев бе деен участник в срещите. Разбира се, връзките в тези кръгове са ясни и до момента в който се пробват да се разграничат от спонсорите си, десните парчета търсят способи още веднъж да се вметнат в политиката.

Изявата на Делчев не беше изненадваща. Председателят на ЦИК Стефка Стоева обаче съобщи пред БНР, че са заличили Карадайъ и Пеевски от листата, тъй като двамата са се отказали. „ ЦИК не е нарушила закона ", безапелационна бе Стоева.

Спазвайки правилата на работа на Фабриката за подправени вести, изявленията на Делчев незабавно бяха тиражирани от „ Капитал “ на Прокопиев, „ Медиапул “ на майката на подправените вести Стояна Георгиева и другите ветрилни уеб сайтове за операция. Всички тези прислужници са под командването и на Фетхуллаха Иван Костов, който подмолно и без националното доверие от години командва страната и правосъдната система посредством прислужникът си Лозан Панов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР