Наблюдателни ТВ зрители смятат, че Мария Илиева май е минала

...
Наблюдателни ТВ зрители смятат, че Мария Илиева май е минала
Коментари Харесай

Защо Мария Илиева носи халка?

Наблюдателни ТВ фенове считат, че Мария Илиева май е предходна скрито под венчилото със своя обичан – Александър Междуречки, който е татко на щерка ѝ София. По време на присъединяване си в шоуто „ Като две капки вода “ изпълнителката сподели голям пръстен, декориран със скъпи на тип камъни, който носи на безименния си пръст. Заедно с него тя носи халка, която доста наподобява на брачна, написа Уикенд.

Бижутата, които певицата поставя на безименния си пръст на дясната си ръка, са толкоз огромни, че е невероятно човек да не ги забележи. Зрителите заключиха незабавно, че бижутата са скъпи и са определени от човек с благоприятни условия, какъвто е обичаният на звездата.

Още до момента в който беше бременна с дребната София, Мария показа, че не държи на формалните брачни съюзи. За нея сватбите били условност. Стигало ѝ да се усеща обичана от своя фаворит, а дали ще носи халка не било толкоз значимо. Ясно е обаче, че както всяка жена, по този начин и изпълнителката надали би отказала брак, в случай че мъжът до нея ѝ го предложи.

При последното си телевизионно присъединяване – в „ Капките “, тя толкоз демонстративно показваше големите си пръстени, че нямаше по какъв начин да не се заприказва, че може да е омъжена жена. Ако фактически е предходна под венчило, най-вероятно го е направила пред стеснен кръг от най-близки хора и без да подвига доста звук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР