Наближават чакани празнични дни - дни, в които всеки намира

...
Наближават чакани празнични дни - дни, в които всеки намира
Коментари Харесай

C l a s s i c l i v e c l u b и ресторанти „Галера”и „Петте кьошета”- белег за вкус и стил! Очакват ви за един незабравим Гергьовден

Наближават чакани празнични дни - дни, в които всеки намира мотив за наслада. Плановете ви къде да прекарате щастливо времето си се роят. Имате предпочитание и ви се желае да опитате нещо ново, което да засити всичките ви сетива. И къде другаде можете да го намерите, в случай че не на нашата страница, несъмнено!

Предлагаме ви композиция за многопластово прекарване.

Каква?

В листата с местата на вашите срещи и на споделените часове с вашите другари и обичаните ви хора, можете да добавите още  цели  т р и във Варна.

Вижте ги и им се доверете. Непоколебимо!



Ресторант „ Г а л е р а “ - с разнообразно меню и чудесно приготвена храна, радушен личен състав и качествено обслужване. Старанието на притежателите личи и в уютната конюнктура и съвременен интериор, които са в синхрон с предложенията и поднасянето на специалитетите. Един от тях е фамозният джолан, който ще ви накара да се облизвате и влюбено да се връщате за  него, и с цел да се потопите още веднъж в една страхотна атмосфера.





 

Ресторант „ П е т т е  к ь о ш е т а “ - с вкусни ястия, приготвени в една от положителните кухни на Варна. Обедните менюта са шлагери до едно, като измежду тях са единствените по рода си в морската столица о д р и н с к и  дроб. Заведението от дълго време се е трансформирало в желано място за срещи и релакс на поданици и посетители на града ни, тъй като удоволствието тук постоянно е обезпечено и клиентите изкарват незабелязано приятни часове.



Какво е вечерта без същинско прекарване с жива музика и известни артисти! Финалът на вашия избор ще я направи незабравима с нощните мигове в C l a s s i c  l i v e  c l u b. Пиано барът ще ви приюти в света на фантазиите, феерията от цветове и звуци, цялостното разпределяне в умна физическа среда и хора също като вас. Мястото е за пристрастености или за притихване, или просто, с цел да вършиме нещо друго, съгласно личния си каприз и потребности. Не се замисляйте, елате безусловно!!!



С нашите три оферти имаме вяра, че ще имате удължено наслаждение за празничните дни. Един Георгьовден, въодушевен от насладата на хармонията извън и от вътрешната страна!



--

За контакти:

Ресторант „ Галера ”

Адрес: гр. Варна, ул. „ Генерал Столетов ” №3

Тел. за контакти и резервации: 0888 101 095

Facebook: Ресторант Галера-Варна

--

Ресторант „ Петте кьошета ”

Адрес: гр. Варна, ул. „ Македония ”№ 44

Тел. за контакти и резервации: 052 460 006

Facebook: Ресторант Петте кьошета

--

Classic live club

Адрес:  гр. Варна, ул. „ Шипка ”№18

Тел. за контакти и резервации: 0882 027 702

Facebook: Classic live club

 

* обява
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР