Наближава времето за един малко по-различен музикален формат, в който

...
Наближава времето за един малко по-различен музикален формат, в който
Коментари Харесай

Кои са фаворитите за финала на Евровизия

 Наближава времето за един малко по-различен музикален формат, в който от ден на ден хора ще насочат вниманието си към изкуството и лириките. Не е загадка за никого, че Евровизия е основана, с цел да покаже настроението на Европа, да прокара нова и по-красива висша концепция при започване на летния сезон. Интересът не е извоюван единствено за меломаните, предлага на феновете на малко развлекателните залози да се включат в надпреварата и даже да създадат своя прогноза за победител във въпросния музикален формат.

Ще открием, че самият музикален формат се организира на няколко тура, като в самото начало ще открием, че всяка една страна има представител. Как обаче се прави прогноза на формат, който не е спорт, въпреки всичко има разлики? Редно е да обърнем внимание на коефициентите и да се срещнем по-обстойно с прогнозите на букмейкъра, тъй като те доста постоянно са и доста точни.

Кои обаче са любимците? В първи тур ще открием, че в челната тройка участват страни като Малта, Кипър и Украйна, а в случай че си спомняме малко по-подробно предходните формати, трите страни срещнаха много сериозна съпротива, освен това с песни, които до края на формата не просто изненадаха публиката. Последният път, когато Кипър се подреди на второ място, Израел с песента " Toy " съумя не просто изненада света, само че и мнозина останаха с горчив усет от самото показване.

Интригите не стопират, прочее най-вероятно и мнозина си спомнят Джамала, която със своята " 1942 “ направи един много необикновен спор с Русия и малко по-късно страната спря да взе участие в шампионата, най-малко за известно време. Тази година виждаме, че е в челната тройка, затова можем да чакаме още изненади.

Интересът обаче е най-вероятно квалифициран за идната вечер, когато музикалният формат ще ни показа и присъединяване на България. Едва ли има човек, който да не стиска палците на родната изпълнителка, само че дано не забравяме и още една детайлност, мнението на операторите. Ако до този миг или най-малко известно време Виктория се смяташе за безспорен любимец, то сега е на второ място и изостава от Исландия единствено с 0.25 стотни, а това, както се досещаме е минимална разлика, която може да обърне везните в наша посока. Какви тъкмо са възможностите?

Със сигурност, нейният тур ще премине без никакви старания, само че остава да разберем дали имаме задоволителен запас да се оправим с Малта, като страната на този  миг се радва на най-хубав коефициент по отношение на всички останали участници.

Състезанието следва занапред и ще би трябвало да забележим какво са подготвили всички реализатори. Трябва да запомним, че тук доста значение има и осъществяването, хореографията и квалифицираната история, която ще се опише в границите на няколко минути. Има и още нещо, което би трябвало да подчертаем, постоянно някои реализатори преиграват и всичко това се санкционира от публиката с отрицателен избор, т.е. никой не гласоподава за тях. Тайната на този шампионат идва с обстоятелството, че тук естественото осъществяване не просто остава в съзнанието на аудиторията, само че и дълго време по-късно е търсено от самите клиенти.

Ако тази година никой не се е постарал да употребява формата, с цел да прокарва своята идеология, може би ще имаме късмет да забележим музиката, само че всичко следва да се разбере доста скоро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР