Наближава времето на хладните дни, топлите одеяла, гушките пред лаптопа

...
Наближава времето на хладните дни, топлите одеяла, гушките пред лаптопа
Коментари Харесай

Най-яките филми, които чакаме с нетърпение след края на лятото

Наближава времето на хладните дни, топлите одеяла, гушките пред преносимия компютър и готините филми. Ние нямаме самообладание, тъй като на хоризонта се задават в действителност турбо ленти. Виж нашите любимци:

Бай Иван 2 – 09 септември, 2022 година

Няма по какъв начин да не стартираме с българско заглавие. Гледайте втория игрален филм от „ Светът на Ванката “ – „ Бай Иван 2 “, тъй като ви обещаваме ще се спукате от смях. Може и да наподобява наивно, само че имаме вяра, че при започване на 10-тата вълна имаме потребност тъкмо от това. Скечове до безкрайност и един именит бай Иван.

Виж още: Пияни по малкия екран: Тези дами се изложиха брутално в народен ефир

Ticket to Paradise – 16 септември, 2022 година

Няма по какъв начин да ги пропуснем – Джулия Робъртс и Джордж Клуни дружно в сантиментална и смешна комедия! Може да звучи изтъркано, само че имаме вяра, че остарялото си е златно. Разведена двойка пътува до Бали, с цел да попречи на щерка им, да направи същата неточност, която считат, че те са създали преди 25 години. Е, тъкмо тези двамата в двойка чакахме!

Виж още: С комизъм и сочни устни! Теди от " Един за различен " дебютира в TikTok, натрупа почитатели със смешки 

Blonde – 23 септември, 2022 година

Тръпнем да забележим дали Ana de Armas ще се оправи с нелеката задача да пресъздаде облика на тази велика поп и кино икона. Това напряко си е комплициран тест, а във кино лентата естествено гледаме история за живота на Норма Джийн Бейкър, която стана най-известната русокоска в историята на Холивуд - Мерилин Монро.

Don’t Worry Darling – 23 септември, 2022 година

Утопичния Don’t Worry Darling, продуциран от Olivia Wilde и с присъединяване на превъзходните Harry Styles и Florence Pugh дава обещание да е нещо доста забавно. Сюжетът споделя за стопанка от 1950 година, живееща със брачна половинка си в пробна общественост, стартира да се тревожи, че неговата блестяща компания може да крие притеснителни секрети.

Изображение: https://www.instagram.com/blondethefilm/, https://www.instagram.com/tickettoparadise/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР