Нaближава концертът на най-голямата звезда на балканската музика Цеца Величкович

...
Нaближава концертът на най-голямата звезда на балканската музика Цеца Величкович
Коментари Харесай

Цеца Величкович отбелязва 35 години на сцена и празнува роджен ден с концерта си във Варна - на 15 юни в ДКС

Нaближава концертът на най-голямата звезда на балканската музика Цеца Величкович - на 15 юни (сряда) във Варна. Грандиозното събитие ще започва с осъществявания на родната звезда МЕДИ и едни от най-големите му шлагери, а незабавно по-късно сцената ще завладее тя - Цеца Величкович, с цел да означи 35 години на сцена дружно с хилядите си почитатели в България. Концертът на 15 юни 2022 година е в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта – Варна , а началото е в 20:00 ч.

Легендата на сръбската музика ще отпразнува рождения си ден в деня преди концерта, а особено за събитието у нас ще дойде с частния си аероплан.

Изпълнителката на „ ” и “” дава обещание незабравимо, балкански, лятно празненство с най-големите й шлагери, измежду които - „ Zabranjeni grad” „ Zaboravi “, „ Pile “, „ Maskarada “, „ Beograd “, „ Lepi grome moj”, „ Gore od ljubavi “, „ Lepotan”, „ Tacno je “, „ Dokaz “ и доста други.

за “Цеца Величкович - 35 години на сцена” на 15 юни във Варна , се продават в системата на , в Билетната касата на ДКС и касата на ФК във Варна, верига книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Цената им е от 30 до 60 лева съгласно мястото в залата, а на терен ще бъдат ситуирани и ВИП маси.

Актуална информация за концерта можете да следите във, а билети можете да намерите

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР