Набиращата все по-голяма популярност фолкпевица Джулия може да се окаже

...
Набиращата все по-голяма популярност фолкпевица Джулия може да се окаже
Коментари Харесай

Гласът на Биг Брадър ухажва скандална поп фолк певица

Набиращата все по-голяма известност фолкпевица Джулия може да се окаже идващ участник в риалити формата „ ВИП Брадър “.

Известния като Гласът на Биг Брадър Илия Георгиев бе видян да купонясва на нейно присъединяване точно на Коледа в столичен клуб, написа Блиц. Хора от заведението незабавно започнаха да шушукат, че от продукцията са го пратили на разузнаване и сега събира материал за нашумялата певица.

Интересът към Джулия не е по никакъв начин инцидентен, а шлагерите й не са водещи при избора им за участник в шоуто. От няколко месеца из коридорите на „ Пайнер “ се носят клюки, че е новата в леглото на предприемача Коко Динев. За да потули тази информация тя разгласи обществено, че има връзка с Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от „ София денонощно “.

Мнозина обаче не имат вяра на тяхната и обич и я считат за заслон и добре премислен ПР ход. Джулия обаче показа фотоси от Коледа, където е в компанията на мускулестия артист. Това много обърка нейните почитатели, които се чудят последно до кого заспива изпълнителката на „ Оп-оп “.

Тези актуалности около персоналния й живот са заинтригували продуцентите на " Биг Брадър ", които към този момент чертаят сюжетната линия с многото мъже в живота на младата певица, която е посочена като почтена наследничка на трона на Галена.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР