Набиране на средства е организирано за семейството, които са били

...
Набиране на средства е организирано за семейството, които са били
Коментари Харесай

Жертвите на атаката в Clapham виждат стартирана кампания за набиране на средства в размер на 50 000 британски лири в опит да „помогне за възстановяването на живота им“

Набиране на средства е проведено за фамилията, които са били жертви на химическата офанзива в Clapham.

На януари Твърди се, че на 31 година Абдул Езеди е залял жена и двете й дъщери с корозивно вещество в Южен Лондон, заяви полицията.

Сега, в опит да им оказват помощ да „ възстановят живота си “, близки другари на майката и двете дъщери се пробват да съберат £50 000. Това се случи, когато въоръжена полиция нахлу в пицария в търсене на Езеди - на 300 благи от мястото на нападението.

В GoFundMe, който до момента е събрал съвсем £7000, непосредствен другар сподели: „ Нашият доста скъпа приятелко, великодушна, блага, любяща майка и нейните две дребни дъщери неотдавна станаха жертва на брутална химическа офанзива в Клапхам. Тази офанзива промени живота на това прелестно малко семейство вечно.

" В това, което явно е шокиращо и извънредно време, ние просто се надяваме, че тяхното задължение от контузия не е добавено от финансови терзания. Ние обезверено желаеме те да имат безвредно и несъмнено бъдеще с неща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР