Набеждаваният за изпълнител на мокри поръчки силовак издъхна през осмия

...
Набеждаваният за изпълнител на мокри поръчки силовак издъхна през осмия
Коментари Харесай

Черна прокоба! Точно две години след Хамстера, отново през август си отиде и Трактора! Ексклузивни снимки от мястото на екзекуцията!

Набеждаваният за реализатор на мокри поръчки силовак издъхна през осмия месец на 2021 година след съдбовен офроуд дрифт в планината. Тогава мощният му джип се прекатурна в бездната, отнасяйки го в един по-добър свят.

 

По подигравка на ориста, отново през август и още веднъж в планината, с няколко изстрела бе премахнат самият Алексей Петров, който повлече към гибелта и тенис треньорка и чиновник на “Лев Инс ”, с която бил излязъл на постоянния си поход из Витоша. Въпреки, че се е движел с трима охранители и водач, пред лицето на гибелта Петров остава самичък, без да броим дамата до него.

 

Избиват ли по лист хората на “Лев Инс ”, с право се питат в ъндърграунда. Още през 2021 година се заприказва, че кончината на Хамстера не е съдбовен случай, а съвършено планувано ликвидиране. Според едни версии, инсценировката с отказалите спирачки била дело на съперник от подземния свят.

 

Друга мълва, която никоя медия не посмя да напише гласеше, че Тони е премахнат по поръчка на самия Алексей, защото той знаел всичките му мръсни секрети и ставал все по-неудобен за политическите планове на господаря си. Вярващите в тази догадка се чудят да не би пък близки до бандита да имат пръст в разстрела на Алексей, поради знаковите съвпадения в месеца и мястото на гибелта им.

Догадки провокира и убитата спътница на Петров. Вече се прокрадват мнения, че килърът се е надявал Трактора да е бил в планината с втората си жена и по този начин едновременно да ликвидира и двамата официални притежатели на застрахователната компания. Журналистката Емилия Милчева разяснява във фейсбук по този начин: “Струва ми се, че с цел да се опитат да унищожават и дамата, която държеше бизнеса на Алексей Петров, и е най-близкият му човек, значи желаят да унищожават бизнеса му и някой нещо да си вземе... обаче не е била тя до него, версиите занапред валят ”. 

 

Сега “Лев Инс ” отива в нежните ръце на останалата жива жена. Дялове обаче имат и израелските сътрудници на Алексей, които към този момент са резервирали полет за България, в случай че имаме вяра на информаторите си. Пред компанията има два пътя - да стане 100% израелска благосъстоятелност и да се ребрандира, с вяра неприятното й име да си отиде дружно със гибелта на създателя й. Друг вид е бизнесът да бъде разпарчетосан и продаден на останалите огромни играчи в сектора, и по този начин следващата легенда от силовото минало на България да бъде дефинитивно заровена.

Снимки: Телеграф

Източник: crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР