На звездите от поредицата филми за Хари Потър – Даниел

...
На звездите от поредицата филми за Хари Потър – Даниел
Коментари Харесай

Кога ще излезе специалният епизод от поредицата за Хари Потър?

 На звездите от поредицата филми за Хари Потър – Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, е препоръчано да се съберат за снимането на специфичен епизод, оповестява таблоидът The Sun, базирайки се на личен източник.

Премиерата на спец-епизода ще бъде планувана за 20-годишнината от излизането на първия филм за момчето вълшебник. По думите на информатора на изданието, от филмовата компания Warner Bros. подхващат такава стъпка, окуражени от сполучливото продължение на сериала " Приятели “. Очаква се фотосите да стартират още в края на ноември.

Проектът е обгърнат в загадка, защото тези, които работят по франчайза, ще се опитат първо да привлекат нови гении. Ще бъде ужасно, в случай че се оправят с това и съумеят и да предложат огромни пари на звездите, с цел да се съберат още веднъж, отбелязва източникът на The Sun.

В изявление през август артистът Даниел Радклиф, извършил ролята на Хари Потър, не изключи опцията да се снима в продължение, само че съобщи, че все още никой не се е свързвал и не е разговарял с него във връзка на възможен предстоящ филм. По-късно той описа, че петата част от поредицата – " Хари Потър и Орденът на феникса “, му е обичана, а и му е дала опция да работи повече с огромния артист Гари Олдман.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР