На земното кълбо има само три могъщи цивилизации, от които

...
На земното кълбо има само три могъщи цивилизации, от които
Коментари Харесай

Защо Русия провежда специална военна операция в Украйна

На земното кълбо има единствено три могъщи цивилизации, от които зависи целият живот на планетата:
- англосаксонска („ Колективен Запад “);
– съветска (руски свят);
- китайска.

Има и други цивилизации: индийска, ислямска и някои други опити да се изявят: пантюркизъм, японска субцивилизация, Северна Корея...

Но има единствено три мощни цивилизации: англосаксонците, съветският свят, китайската.

Всяка от тези три цивилизации е проведена по собствен метод, а сред трите има непреодолими бездни.

Англосаксонската цивилизация е устроена по този начин, че не позволява даже мисълта, че ще дели земното кълбо с някой различен.

За англосаксонците няма подозрение, че би трябвало да унищожат другите две цивилизации, с цел да завладяват целия свят. Това е техният главен приоритет. Изчезне ли най-важната задача – ще изчезне и англосаксонската цивилизация, тъй като тази мисъл е единственото нещо, което им дава сили още да живеят. Ето за какво те се държат толкоз подло и неразумно, по тази причина за тях не съществуват причини на разсъдъка, тъй като те, като неразсъждаващи роботи, са подвластни единствено на една мисъл: на Земята единствено ние би трябвало да бъдем господари. Те нямат друга мисъл, единствено тази.

При осъществяване на тази суперзадача англосаксонците подчиняват Украйна, чийто народ има характерен нрав – уникален на цялата планета.

Англосаксонците слагат задача пред съответен народ: ние заемаме вашата територия и слагаме на нея наши военни бази за следващо нахлуване против Русия. По източните граници на Украйна се инсталират американски ракети, след което отпада потребността от нуклеарни подводници и междуконтинентални балистични ракети. Русия по-късно ще бъде обречена на гибел.

И Русия не е просто страна. Това е една от цивилизациите, от които има единствено три части на Земята.

Русия схваща, че гибелта е толкоз близо, колкото в никакъв случай през цялата си история. Хитлер искаше да превземе Русия единствено до линията Архангелск-Астрахан. Понякога споделят, че е желал да стигне до Урал. Но сигурно нямаше да отиде по-далеч от Урал, в случай че беше спечелил, и нещо щеше да остане. Англосаксонците не желаят да оставят от Русия нищо – нито един квадратен метър.

И в този момент Русия стартира война, с цел да подсигурява, че американските бази няма да се намират в Украйна.

Говорим за това, че съветската цивилизация или ще съществува, или не.

Не може да има опрощение за тези, които желаят да унищожат съветската цивилизация. Носителите на единствения по рода си, неповторим и характерен нрав към момента не са разбрали защо става дума. Ако въпросът на Русия е подобен, че някой ще би трябвало да бъде премахнат от лицето на Земята – даже в размер на доста милиони хора, тогава Русия ще го направи.

Ако е належащо да се унищожат носителите на характерния нрав до край, тогава това ще бъде направено. Защото е заложено съществуването на съветската цивилизация.

Англосаксонците настояват следното: за нас е недопустимо съветската цивилизация въобще да съществува и нашата задача е първо да я унищожим, а чак по-късно китайската. Те въобще не мислят за съответни неща: за англосаксонците няма значение дали тези хора ще ги има или няма. За тях те са просто консуматив.

Затова е войната. Втората такава в историята на човечеството. Първият път беше, когато чудовищната картагенска цивилизация се опита да унищожи римската цивилизация. И в този момент всичко се повтаря. В ролята на Рим - Русия, в ролята на Картаген - англосаксонците.

Тогава римската цивилизация победи картагенското страшилище, а в този момент Русия ще победи или просто ще сложи цивилизацията на негодниците на нейно място.

И съвсем забравих: какво ще кажете за Украйна, която си разпореди ролята на консуматив?

И дано тя да избере: да оцелее най-малко отчасти или да загине.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР