На заседание на Съвета на директорите на Терем - Холдинг

...
На заседание на Съвета на директорите на Терем - Холдинг
Коментари Харесай

Ново ръководство поема управлението на Терем - Холдинг ЕАД

На съвещание на Съвета на шефовете на " Терем - Холдинг " ЕАД, извършено през днешния ден, 12 септември 2023 година, за ръководител на Съвета на шефовете е определен Димитър Стойчев, а за изпълнителен шеф на акционерното сдружение - Калин Димитров.

С Протокол от 7 септември 2023 година министърът на защитата, в качеството си на орган, упражняващ правата на страната като едноличен притежател на капитала на " Терем - Холдинг " ЕАД, гр. София, на съображение Търговския закон, Закона за обществените предприятия и правилника за използването му и Устава на общественото дружество, взе решение за допълнение на състава на Съвета на шефовете на " Терем - Холдинг " ЕАД от пет на седем индивида и след това избра двама нови членове.

Калин Димитров е старши-лейтенант от запаса. Има забележителен опит в ръководството на компании, свързани с защитата. Заемал е управителни длъжности в търговски сдружения за произвеждане и рационализация на военна техника. Работил е като съветник в областта на услугите, свързани с новостите, трендовете и насоките в региона на военната техника, въоръжение, екипировка и образование. През есента на 2021 година провежда посещаване на делегация от българските Военновъздушни сили за запознаване с опциите на украинските предприятия за осъществяване на ремонт на авиационна и друга техника.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР