На заседание на Общински съвет – Чепеларе е гласувана финансова

...
На заседание на Общински съвет – Чепеларе е гласувана финансова
Коментари Харесай

Кметът на Чепеларе: Ще проектираме безплатно покрива на изгорялата сграда

На съвещание на Общински съвет – Чепеларе е гласувана финансова помощ на пострадалите от пожара – на 2-те фамилии с деца по 2500 лева, а на останалите 4 семейства с до двама души - по 1000 лева за посрещане на потребности от първа нужда.
Прочетете още
Това оповестяват от общината в Чепеларе във връзка изнесената информация от по-рано през днешния ден, че потърпевшите ще получат по 560 лв..

„ Възложил съм на конструктори да проектират покрива на постройката, като Общината ще заплати плана. Направено е и цялостно проучване на вредите по етажите. Разговарял съм с горски кооперации и гатери на територията на общината, които да подкрепят с дървен материал,  със Сдружението на хотелиери, ресторантьори и търговци, които да подкрепят  с мебели и други средства и така нататък “, показа кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев.

„ Община Чепеларе ще продължи да подкрепя фамилиите в поетапния развой на възобновяване на постройката  с каквото е належащо до стадий, в който пострадалите от изгорялата фамилна кооперация да се върнат към естествения си метод на живот “, обясни още Боран Хаджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР