На заседание на Държавната дума ще бъде разгледан въпросът за

...
На заседание на Държавната дума ще бъде разгледан въпросът за
Коментари Харесай

Володин: Държавната дума ще разгледа информацията за обсъждането на нападение срещу Руската федерация от германски офицери

На съвещание на Държавната дума ще бъде прегледан въпросът за разискване от немски високопоставени офицери на удара по Кримския мост. Това написа ръководителят на Думата Вячеслав Володин в канала си в Telegram.

 „ След като депутатите се върнат от районите, където са до 11 март, ще разгледаме този въпрос на съвещание на Държавната дума “, сподели той.

Според него Държавната дума ще изиска от Бундестага да организира следствие по отношение на появилата се информация за присъединяване на немски офицери в разискването на тези проекти.

„ Смятам също за вярно да изпратя искане до Бундестага за осъществяване на следствие “, написа политикът.

Той изрази убеденост, че „ оповестеният факт за запис на диалога задължава немското управление да даде пояснение “.

Володин назова редица въпроси, които съставляват интерес за Думата. Първо, от какви решения на Федерална република Германия се е управлявал личният състав на Бундесвера при разискването на проектите за нанасяне на удари по Руската федерация. Второ, ще бъдат ли осъдени и в случай че да какви. Трето, знаят ли депутатите от Бундестага за случилото се? И най-после, последният въпрос: „ Шолц схваща ли, че тези дейности ще изискват от Русия да отмъсти? “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР