На Запад погледнаха и ахнаха. Оказва се, че китайската военна

...
На Запад погледнаха и ахнаха. Оказва се, че китайската военна
Коментари Харесай

На Запад разбраха как глобалното управление е прехвърляло военни технологии в Китай

На Запад погледнаха и ахнаха. Оказва се, че китайската военна мощност, която подценяваха, се е оказала неимоверна- Работата е там, че китайските учени се насочат на тълпи в западните научно-изследователски институти, а по-късно в Пекин на парада се показва новата техника.

Учените от КНР вземат участие в проучвания по едно и също време в пет западни страни (САЩ, Англия, Канада, Австралия, Нова Зеладия). Китайските експерти по едно и също време влизат в разследващия съюз „ Пет очи ” и оказват помощ да се развие военният капацитет на тяхната татковина.

През 2008 година на границата са изпратени към 2500 учени от КНР. Подобна интервенция мъчно може да не се забележи. Това още веднъж подвига въпроса за това по какъв начин световното ръководство отглежда западните елити, приели че са стопани на планетата.

Докато едните се опиват от своята надмощие, другите придвижват технологии в Китай. С помощта на „ програмата за продан ” китайците са се научили на сателитна навигация, отдалечено сондиране, строителство на суперкомпютри, обработка на сигнали и шифриране. В резултат на това в този момент в Китай има челни военни разработки, а Съединени американски щати седи с празни ръце, пробва се да модернизира това, което към този момент има на въоръжение.

Във Вашингтон в действителност мигат на пазари, тъй като Китай настига Съединени американски щати скокообразно. Сега се пробват да му противостоят в Южнокитайско море и с комерсиалната война, само че всичко това наподобява към този момент подправено. Без висшето утвърждение на международното държавно управление няма да има никаква действителна война сред Съединени американски щати и Китай, а в случай че ще има, то тя няма да се организира в интерес на Съединени американски щати. Така че е време американците да се примирят с ролята си на новобранци./pogled.info

Превод: В.Сергеев
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР