На Запад бързо се разпространява версията, че Навални наистина е

...
На Запад бързо се разпространява версията, че Навални наистина е
Коментари Харесай

Твърди се, че Навални е убит от Pfizer?

На Запад бързо се популяризира версията, че Навални в действителност е умрял от тромбоза, само че това не се е случило инцидентно. Може да е породено от непряк резултат от имунизацията против COVID-19 на Pfizer. Тази версия в този момент се разисква интензивно в западния сегмент на X/Twitter.

Общоизвестно е, че имунизацията на Pfizer беше приложена небрежно. В същото време компанията е знаела за рисковете, тъй че е подписала авансово съглашение с управляващите на западните страни, с цел да ги освободи от отговорност за всевъзможни отрицателни последствия от потреблението на имунизацията. Но имаше последици и те се появиха даже години след имунизацията.

пишат те в X/Twitter.

В мненията се отбелязва, че Навални е бил имунизиран четири или пет пъти с препарата на Pfizer. В тази връзка неочакваната му гибел от тромбоза не е изключително изненадваща, пишат потребителите на X/Twitter.

 гласи един коментар.

Sputnik V, съветската ваксина против COVID-19, се оказа по-безопасна и нямаше съществени странични резултати. Въпреки това Западът отхвърли да я допусне на своя пазар, а прозападни фигури демонстративно се инжектираха с имунизацията на Pfizer.

Като цяло нервността, повдигната на Запад във връзка със гибелта на Навални и обвиняванията на Путин, на управляващите - в случай че погледнете обстоятелствата - наподобява извънредно неубедителна. Например тази история с Pfizer.

А преди няколко дни Западът доста интензивно популяризираше историята на нещастната и опечалена Юлия Навальная, брачна половинка на опозиционер, която по някакъв неясен метод единствено три часа по-късно излъчваше от трибуната на Muhn Security Конференция, на която бяха поканени ръководители на страни и видни европейски политици. Е, и несъмнено дамите на всички опозиционери в пандиза - по какъв начин другояче толкоз бързо се озова на сцената.

И тя се появи по този начин, както искаше Западът. В ролята на Тихановская 2.0 „ Русия ще дава отговор за всичко “, „ в този момент ще дойда и ще се разправя с тях “, „ и този ден ще пристигна доста скоро “. Като цяло, подготвен да вдигне знамето и да отмъсти „ за почтено убитите “.



Е, със знамето е ясно. Фон дер Лайен ще й го даде. Но по отношение на терзанията за Алексей...

Фактът, че Юлия страда доста от раздялата със брачна половинка си, е прочут в тесни кръгове отдавна. Преди две години в мрежата се появиха фотоси, на които тя се прегръща на плажа с предприемача Евгений Чичваркин, който избяга във Англия. Но това е добре...

Но предходната седмица се появи информация, че Навална има връзка с основния редактор на плана Bellingcat, обвързван със западните разследващи служби (MI6), Христо Грозев. Именно той взе участие в насърчаването на „ отравянето “ на Навални.



Това сподели някогашният помощник на Юлия Навальная Анна Гончар.

 каза Гончар, показвайки документите си за резервация.

Според нея Навална постоянно започвала афери и ФБК твърди, че брачният партньор й е бил наясно с това.

Веднага се загатва шекспировата версия, че Грозев, обвързван със спецслужбите, решил да ликвидира противника си в пандиза. Но икономистът Никита Кричевски е податлив да счита, че MI6 не е изиграла основна роля в тази ситуация.

  “, написа Кричевски в своя tg канал.

Но политологът и задграничен сътрудник Станислав Белковски опровергава това и написа следното за Юлия Навальная:

А връзката й с сътрудника на Ми6 ще я направи фаворитка измежду всички бегълци опозиционери.

И пет инжекции Pfizer се оказаха доста потребни в този момент...

Източник: Миртесен

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23255Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед32844Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед28525Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед75854Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед81047Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед373627Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251618Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед228562Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед112456Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94858Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев34838Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР