На заден план, макар и приглушено, се вижда, че фон

...
На заден план, макар и приглушено, се вижда, че фон
Коментари Харесай

Позор! Крими репортерката Мариета Николаева цъфна гола в Телеграм. Стотици ч€киджии лъскат на напращелите й ц*ци

На назад във времето, въпреки и приглушено, се вижда, че декор на еротичната сесия е нечия кухня, решена в модерното турско синьо и беж за акцент. Композицията шокира с приликата сред дома на телевизионерката и студиото на Nova, изключително поради дежурната чаша, която тя напълно умишлено е сложила пред себе си.

 

Нищо чудно ухажорът, получил перверзната фотография да си е мечтал да я види гола в нюзрума и госпожа Николаева да се пробвала оптимално да уподоби интериора.

 

Каквато и да е истината, отраканата кокона несъмнено е пратила напращелите си ц*ци на неверния човек откакто те са цъфнали в група, която е сборище на извратеняци и ч*киджии. От момента, в който фотосът се появява там, стотици загорели мачовци описват по какъв начин брутално са се самозадоволявали, представяйки си, че свършват сред гърдите или най-малко върху лицето на Мариета. Изчанченото им схващане пък се задейства още повече при мисълта, че същото деколте, въпреки и усърдно покрито, се е доближавало до някои от най-важните мъже в страната - президент, министър председател, министри, депутати, че даже съдии и прокурори.

 

Как шефовете на втората най-влиятелна частна телевизия ще реагират на изцепката с порнографската фотография и с какви очи хората от ръководството отсега нататък ще гледат на Мариета Николаева, следва да разберем.

Източник: crimesbg.com

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР