На З0-годишния си юбилей д-р Теодора Стойчева получи предложение за

...
На З0-годишния си юбилей д-р Теодора Стойчева получи предложение за
Коментари Харесай

Пловдивски лекар получи предложение за брак, за което е мечтала от дете

На З0-годишния си празник доктор Теодора Стойчева получи предложение за брак от дългогодишния секретар на Бачковския манастир Васил Апостолов. Изборът за това по какъв начин да изиска ръката на обичаната си не е инцидентен. Той е реализиране на детската фантазия на доктор Стойчева — съединяване на професионалното и персонално благополучие.
Прочетете още
Романтичният жест се случи в хирургичното поделение за роботизирана хирургия „ Да Винчи ” на УМБАЛ „ Каспела ". Д-р Стойчева, която е част от екипа на проф. Росен Димов, е първият доктор в България, подготвен да работи с роботизирана хирургия.

Братството на Бачковския манастир и управлението на УМБАЛ „ Каспела ”, пожелават на младото семейство постоянно да са на вълните на океана на щастието и любовта в виталния им път. И цитират думите на апостола – „ в случай че имам цялостна религия, така щото и планини да реалокирам, а обич нямам, нищо не съм. ” Затова, дано светилникът на любовта е постоянно измежду вас и във вас за ваша наслада и за наслада на близки и другари. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР